Hoba Ecologic Air System va pune la dispozitie alcoolteste de precizie!

Daca sunteti interesati in achizitionarea unor alcoolteste profesionale, care sa indice exact concentratia de alcool in aerul expirat, nu ezitati sa luati legatura cu reprezentantii societatii Hoba Ecologic Air System din Arad. Acestia va vor furniza aparatele de care aveti nevoie astfel incat sa le puteti utiliza in mai multe scopuri: pentru angajatii vosti, pentru uz personal, in controalele rutiere, etc. Comandati acum unul dintre aceste aparate si nu veti regreta!

Despre alcoolteste

Aceste alcoolteste pe care le oferim spre vanzare la un raport avantajos calitate-pret provin de la compania ACE, lider de specialitate in Europa in acest domeniu. De asemenea, verificarea si calibrarea acestora inainte de livrare este necesara pentru a ne asigura ca cei care le-au cumparat se vor bucura de un produs eficient si de calitate.

Nu toate alcooltestele sunt la fel doar pentru ca au acceasi denumire, ele difera de la unele la altele, de aceea trebuie sa fiti foarte atenti cand faceti o astfel de investitie.

Achizitioneaza alcoolteste de la Hoba Ecologic Air System!

alcooltesteHoba Ecologic Air System ofera instrumente practice si fiabile, compatibile cu nevoile si cerintele fiecarui utilizator, la cele mai accesibile preturi. Alcooltestele comercializate de compania noastra va ofera citiri imediate ale alcoolemiei si va asigura succesul politicii de limitare a consumului de alcool.

Sunt aparate portabile si usor de utilizat, cu design atractiv si constructie robusta si compacta, rezistente la impact.

Alcoolteste- solutia ideala pentru limitarea consumului de alcool

Fie ca doriti sa eliminati consumarea alcoolului de catre angajatii vostri la locul de munca, de catre soferii ce se afla la volanul autovehiculelor, etc., aceste alcoolteste pe care vi le furnizam reprezinta solutia ideala la care puteti apela de fiecare data. Eficienta si precizia acestora au fost apreciate de fiecare client care le-a achizitionat, declarandu-se multumit de ele.

Despre Hoba Ecologic Air System

Societatea Hoba Ecologic Air System din Arad are ca principal obiect de activitate furnizarea de logistica pentru spitale- private sau de stat- mobilier, truse medicale, aparatura speciala, accesorii si consumabile noi, second-hand sau reconditionate. In acelasi timp, aceasta se ocupa si de distribuirea de produse destinate utilizarii in alte spatii: de curatenie si odorizare, aparate de climatizare, echipamente de incalzire, produse pentru gradina, etc.

Va invitam sa descoperiti oferta noastra completa, inclusiv gama de alcoolteste, pentru a putea alege produsele de care aveti nevoie, produsele ce corespund necesitatilor si cerintelor voastre. Echipa noastra este una flexibila, atenta la detalii, serioasa, care isi respecta promisiunile facute in fata clientilor sai, aducandu-le acestora multumire deplina.

Alegandu-ne ca si furnizor de produse si servicii, veti avea garantia calitatii si a celor mai mici preturi. De asemenea, livrarea echipamentelor cerute se va face intr-o perioada redusa de timp satfel incat sa va puteti bucura imediat de utilitatea lor.

Compania aradeana a fost infiintata in anul 2009, legand in decursul celor 5 ani de activitate numeroase parteneriate cu firme de renume international din mai multe domenii: Cima-Pierson, Vectair-System, Halmburger, Thermotec, Lauber, A.Tent.O, s.a.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa luati legatura cu personalul nostru. Va asteptam!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.