Hoerburger – solutia pentru automatizarea liniilor de productie

In industriile cHOERBURGERonstructoare de masini, metalurgice, chimice, alimentare sau textile este foarte importanta calitatea produselor finite, dar si randamentul pe care linia de productie il da. Acest randament se calculeaza ca fiind un raport dintre timpul necesar producerii produsului finit si timpul util, insemnand timpul in care linia de productie este activata.

In prezent, marea majoritate a liniilor de productie s-au preschimbat din linii de productii manuale in linii de productii automate. Ca urmare a acestei schimbari, se petrec doua lucruri, creste productivitatea si eficienta liniei de productie si scad riscurile ce pot aparea la nivelul elementului uman, acesta fiind raspunzator numai de controlarea si observarea liniei de productie.

Liniile de productie automatizate au in componenta, in functie de industria despre care vorbim, diferite elemente.

Pentru ca aceste elemente sa fie puse in functiune la intervale bine stabilite de timp a fost nevoie de crearea unor panouri electrice de automatizare ce au ca scop actionarea automata a elementelor liniei de productie la momentul prestabilit de timp.

Aceste panouri electrice de automatizare sunt realizate din subansamble ce contin aparate electrice, borne, conexiuni, echipamente de comanda, de masura, protective si de semnalizare.

Firma sibiana Hoerburger, infiintata in anul 2006, ofera astfel de solutii de automatizare pentru liniile tehnologice de productie. Din gama de produse si servicii oferita de firma sibiana enumeram urmatoarele: sisteme BMS pentru cladirile civile, monitorizare pentru consumul de energie electrica, sisteme formate din panouri de automatizare a diferitelor instalatii sau masinarii, automatizari pentru diverse instalatii (incalzire, climatizare, ventilatie etc) si multe altele.

In cele ce urmeaza vom vorbi pe larg despre unul dintre produsele oferite de firma Hoerburger, panourile electrice de automatizare. Vom trasa cateva avantaje ale acestor panouri si vom incerca sa vedem unde se utilizeaza.

Avantajele oferite de aceste panouri de automatizare a liniilor de productie sau a masinilor sunt foarte multe, insa noi le vom enumera doar pe cele mai importante:

  • Cresterea productivitatii. Eliminandu-se elementul uman, iar pasii de productie fiind foarte bine stabiliti ca si intervale de timp, productivitatea, in mod evident, va creste.
  • Cresterea calitatii este in stransa legatura cu eliminarea elementului uman. Erorile umane nu vor mai aparea, iar linia fiind automatizata complet se va ajunge la o sporire calitativa a produsului finit.
  • Cresterea robustetei sau consistentei produsului.

Aceste panouri electrice de automatizare se vor monta pe acele linii de productie unde este nevoie de o reducere a duratei de timp necesara realizarii produsului finit sau linii de productie ce presupune un grad ridicat de acuratete.

Odata cu introducerea panoului electric si cu automatizarea liniei de productie, omul va fi scutit de desfasurarea activitatilor repeHOERBURGERtitive si vor fi inlaturate si nenumarate riscuri. Datorita eliberarii operatorilor umani, acestia pot fi realocati pentru alte activitati, administrative sau de control , spre exemplu.

Firma Hoerburger este reprezentantul oficial in Romania pentru firma nemteasca cu acelasi nume. Firma nemteasca avand renume international pe aceasta piata a automatizarilor, Hoerburger Sibiu va reprezenta un partener de incredere pentru clientii si colaboratorii sai.

Puteti citi un articol interesant despre aparatele cu ultrasunete pentru alungat cainii accesand link-ul urmator http://www.articole-promo.ro/?p=1448 .

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.