Horeind comercializeaza, monteaza si repara masini de spalat industriale

A avea o masina de spalat acasa nu mai e un lux. Foarte multi oameni detin o masina de spalat, ceea ce le ususreaza mult munca in gopsodarie. Nu mai trebuie sa piarda timp pretios spaland hainele, lenjeria, fetele de masa si perdelele manual. In plus, pot sa-si protejeze pielea mainilor si manichiura. Lucrurile functioneaza altfel in domeniul hotelier sau in restaurante. Cantitatea de produse textile care trebuie sa fie spalate frecvent e mai mare in acest caz si e evident ca spalarea manuala nu e o solutie.

In propria casa fiecare om poate sa schimbe lenjeria de pat cat de des crede ca e necesar. In hoteluri, pensiuni si in orice alt fel de unitati de cazare frecventa cu care sunt schimbate si spalate asternuturile de pat e mult mai mare pentru ca in aceste spatii regulile de igiena sunt stricte. Asternuturile se schimba dupa eliberarea fiecarei camere. Unii turisti se cazeaza intr-un anumit loc doar pentru o noapte, deci lenjeria de pat se schimba zilnic.

Fetele de masa si servetelele din restaurante se pateaza des si pentru ca totul sa fie impecabil ele trebuie sa fie inlocuite frecvent. Ca si in cazul hotelurilor si al pensiunilor, e nevoie de masini de spalat industriale care sa faca fata nevoii de curatare a textilelor. Compania Horeind e un furnizor de masini de spalat industrial care a devenit un partener de incredere al firmelor din domeniul HORECA (hoteluri, restaurante, cafenele).

Tipuri de masini de spalat industriale

Firma Horeind comercializeaza masini de spalat industriale care indeplinesc exigentele oricarei pensiuni, ale oricarui restaurant si ale oricarui hotel in materie de curatenie a tesaturilor. Masinile de spalat HS 6 au vviteze mari de centrifugare. Nu e nevoie sa fie ancorate in pardoseala. Spala intensive multe tipuri de tesaturi, inclusiv pe cele delicate. Aceste masini de spalat industriale pot sa calculeze cantitatea de apa necesara.

Compania furnizeaza si masini din seria MG 6. Acestea au o viteza de centrifugare ceva mai mica. Umiditatea reziduala in cazul lor este cu 10-25% mai mica decat in cazul altor masini de spalat.

Masini de spalat industriale si spalatorie profesionala de textile

Masinile de spalat industriale nu sunt singurele produse din oferta Horeind. Compania furnizeaza si masini pentru curatarea chimica si echipamente de finizat entru confectii. Daca doriti sa va deschideti o spalatorie de textile la Horeind gasiti echipamentele de care aveti nevoie, iar pentru succesul afacerii acestea sunt esentiale.

Compania nu e doar un distribuitor de masini de spalat. La cerere se poate ocupa si de instalarea lor si poate efectua reparatii ale echipamentelor de acest tip. Firma va ofera si servicii de curatatorie non-chimica, curatatorie chimica ecologica, spalatorie pentru covoare si reparatii de croitorie. Pentru intretinerea produselor din material textile nu ezitati sa apelati la Horeind!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.