Hotel Paraul Rece – solutie ideala de cazare in Busteni

Statiunea turistica Busteni este o destinatie importanta atat la nivel national, cat si la nivel international, datorita partiilor de schi ce gazduiesc practicantii sporturilor de iarna de la nivel de amatori, pana la nivel de profesionisti. Acesta nu este singurul motiv pentru care ati dori sa ajungeti in Busteni. Vara, aceasta statiune, poate oferi solutia ideala pentru a evada din calvarul creat de caldura din marile aglomerari urbane. Situandu-se la o altitudine de aproximativ 1300 metri, Busteniul va oferi temperaturi foarte placute in sezonul cald.

Pe langa aceste douapartamenta motive, statiunea turistica adaposteste si cateva atractii turistice demne de luat in seama precum:  Biserica Domneasca,  Varful Caraiman (2025 metri), Sfinxul, rezervatia Poiana Crucii, Parcul national Busteni sau Castelul Cantacuzino.

Daca v-ati hotarat asupra destinatiei de vacanta si ati ales statiunea montana Busteni, ramane doar sa gasiti si o solutie eficienta de cazare.

Aceasta solutie va este oferita de Hotelul de trei stele Paraul Rece.

Fiind situat langa Drumul National 1, Hotelul Paraul Rece ofera clientilor sai servicii turistice de inalta calitate. Datorita ospitalitatii si seriozitatii specifice acestei zone turistice, personalul de deservire va reusi sa satisfaca si cele mai pretentioase gusturi in materie de servicii turistice si de cazare.

Hotelul ofera clientilor sai servicii de cazare in cele 12 camere duble si in cele doua apartamente.

Camera dubla a hotelului de trei stele Paraul Rece este dotata cu mobilier modern, cu linii simple si in acelasi timp elegante ce vor asigura confortul necesar dumneavoastra pentru vacanta dorita. Dotarile sunt de ultima generatie, dintre acestea putem aminti urmatoarele:  grup sanitar propriu cu cabina de dus, televizor, frigider, telefon cu acces national si international,  internet gratuit atat de la priza de internet cat si prin tehnologia wireless. Aceste camere duble pot fi inchiriate si in regim single, astfel ca daca veniti singur si doriti o vacanta relaxanta sau sunteti in interes de serviciu, o solutie ideala de cazare va poate fi oferita de hotelul Paraul Rece. Camera inchiriata in regim single va beneficia de un tarif mai scazut de cazare.

Apartamentele puse la dispozitia oaspetilor sunt compuse din doua camere, grup sanitar propriu cu cabina de dus, un hol si un balcon cu priveliste deosebita spre carpatii romanesti. Prima camera este dotata cu un pat matrimonial, ideal pentru cupluri ce vor sa petreaca o seara romantica impreuna, a doua camera fiind dotata cu pat single. Dintre dotarile acestor apartamente amintim urmatoarele: frigider, televizor, internet gratuit, minibar si multe altele. Mobilierul este unul de foarte buna calitate si va crea mediul perfect pentru o vacanta de neuitat.

Pe langa aceste servicii de cazare, hotelul Paraul Rece pune la dispozitia oaspetilor si un restaurant unde se prepara si servesc cecamera dublale mai bune preparate traditionale romanesti si nu numai. Avand o capacitate de 80 de locuri, restaurantul poate fi inchiriat pentru diferite evenimente din viata dumneavoastra, cocktail-uri sau petreceri private.

Hotelul beneficiaza si de o parcare proprie, supravegheata 24 din 24, astfel ca dumneavoastra sa va bucurati de vacanta dorita fara sa aveti grija autoturismului.

Datorita profesionalismului, promptitudinii si ospitalitatii cu care sunt oferite serviciile de cazare, hotelul Paraul Rece se dovedeste a fi o alegere perfecta pentru o  vacanta in Busteni.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.