Iluminat comercial cu LED-uri este solutia potrivita pentru mall-uri

Cand vine vorba despre iluminat comercial cu LED-uri, Solar Watts are solutia potrivita pentru tine. Aceasta companie din Braila are peste 7 ani de experienta in domeniu, produce si importa mai mult de 1.800 de modele de corpuri de iluminat pe baza de LED, iar cele mai mari mall-uri din Romania au adoptat solutia propusa de catre Solar Watts bucurandu-se de eficienta energetica.

Iluminat comercial cu LED-uri made by Solar Watts la Mega Mall Bucuresti

 

Iluminat comercial cu LED-uri este solutia potrivita pentru mall-uriMega Mall este cel mai mare mall din capitala si se bucura se iluminat comercial cu LED-uri produs de catre celebra companie din tara noastra, Solar Watts. Acest mall are o suprafata de nici mai mult, nici mai putin de 230.000 mp, deci este enorm si este iluminat integral cu LED-uri, dar nu orice fel de LED-uri, ci produse de catre Solar Watts.

Solutia oferita de catre Solar Watts a reusit sa scada considerabil plata la factura de energie electrica, becurile cu LED pentru iluminatul industrial bucurandu-se si de durata mare de viata, eficienta energetica ridicata, aprinderea instantanee, culoarea si emisiile zero.

Tinand cont de toate aceste beneficii ale becurilor cu LED acestea reprezinta solutia ideala pentru spatiile comerciale mari cu exigente atat in ceea ce priveste calitatea luminii cat si consumul de energie.

De asemenea, trebuie specificat ca toate corpurile de iluminat comercial din Mega Mall Bucuresti sunt super custom made, unice in Europa, adica personalizate de catre Solar Watts, sunt unice prin consum, design, dimensiuni, randament si durabilitate.

Astfel, daca ar fi sa facem o statistica, Mega Mall economiseste in fiecare an 26.000 de euro numai in ceea ce priveste parcarile interioare care sunt dotate cu LED-uri de la Solar Watts. Dar mai trebuie sa luam in considerare si faptul ca mai exista parcarile exterioare, baile si galeriile de la fiecare etaj. Plus faptul ca firmele mari beneficiaza de contracte preferentiale pentru energia electrica folosita, cu furnizorii sai, deci pretul Kw/h difera in acest caz si este mult mai mic oricum.

In mare, Mega Mall a fost dotat cu 5000 de lampi waterproof, adica rezistente la apa, pentru parcarile interioare. Fiecare bucata consuma cca 36 W, pe cand cele clasice consuma 72 W neluandu-se in considerare droserul si starterul. Astfel, putem deduce ca Mega Mall si-a injumatatit factura la furnizorul de energie electrica.

Mega Mall din Bucuresti se mai bucura si de primul corp de iluminat ce se deplaseaza, adica de “mobile hat ceiling light” care este de fapt un panou foarte subtire cu LED, luminos, cu voltaj special, curent ajustat pentru consum mai mic, dar pastrand fluxul luminos ridicat. “Palariile” sunt realizate manual, toata aceasta constructie fiind prima de acest gen din Romania.

Iluminat comercial cu LED-uri de la Solar Watts

 

Daca iluminat comercial cu LED-uri de la Solar Watts te-a convins, ia si tu legatura cu echipa companiei si personalizeaza-ti afacerea, astfel incat sa faci economii serioase in fiecare an in ceea ce priveste factura la energia electrica. Acum acest lucru este posibil datorita Solar Watts, un pionier din tara noastra in ceea ce priveste iluminatul cu LED de calitate din Romania.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege iluminat comercial cu led-uri de la Solar Watts. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Solar Watts? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-381.949 si 0765-477.501 sau trimite un e-mail pe adresa office@solarwatts.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.