Ima Concept – Importanta sistemelor de deferizare pentru apa potabila!

Ssteme-deferizare-2nrQrApa este cel mai important aliment. Nu poate fi inlocuit. Aceste afirmatii nu sunt figuri de stil, ci citate din standardele de apa din tari dezvoltate. Omul se poate lipsi  de apa pentru alte folosinte, dar nu si de apa de baut. Rezista timp destul de indelungat fara mancare, dar foarte putin fara apa. Iar astazi  gasim apa in diverse alimente, insa niciodata aceasta apa nu se poate compara cu apa lichida pura. De aceea, pentru noi cea mai importanta apa a fost, este si va fi apa potabila.  Ei bine, daca ati avut vreodata neplacuta experienta de a gasi pietre pe fundul canii, dupa ce ati baut apa de la robinet, stiti probabil, deja, cat de importanta este filtrarea ei inainte de a o folosi. Poate ca, tocmai din acest motiv, ati preferat sa cumparati apa plata sau sa va aprovizionati de la un izvor. Totusi, exista solutii mult mai practice si mai ieftine.

O astfel de solutie este achizitionarea unui sistem de deferizare a apei de la Ima Concept. Denumit Filtru Ecomix 50, acesta este destinat inlaturarii fierului, manganului, duritatii si substantelor organice. Acest filtru este pentru toata casa, automat, care se curata dupa un numar de zile predefinit in microprocesorul ce asista sistemul.

Sistemele de deferizare a apei de la Ima Concept se adreseaza utilizatorilor care doresc sa elimine din sursa de apa duritatea, fierul si manganul. Veti obtine o apa la o calitate de invidiat pentru intreaga casa. Nu veti mai avea depuneri de calcar pe instalatii, boiler, centrala, masina de spalat sau obiectele care intra in contact cu apa; de asemenea, veti preveni si aparitia petelor rosiatice cauzate de excesul de fier din apa. Rasina filtranta este ecologica iar apa rezultata este pentru uz potabil.

Filtrele de deferizare si demanganizare apa sunt filtre automate destinate eliminarii fierului si manganului dizolvate in apa. Mediul filtrant este format din doua straturi de nisip cuartos selectionat de tip sferoidal, cu granulatii diferite si dintr-o masa catalitica speciala denumita PL (pirolusita). Aceasta din urma este un compus de oxid de mangan si are rolul de a oxida si apoi filtra fierul si manganul. Stratul filtrant este mentinut in stare activa datorita prezentei in apa a unui agent oxidant (oxigen sau hipoclorit). Se recomanda adoptarea unei instalatii de dozare, cu ajutorul careia sa se realizeze o concentratie de clor rezidual de cca. 0,5 ppm.

Pentru regenerare nu este necesar niciun produs chimic, patul filtrant se regenereaza periodic prin simpla spalare inversa cu apa. Spalarea inversa semnifica restabilirea eficacitatii stratului filtrant prin indepartarea din acesta a particulelor ce au fost retinute in timpul functionarii.

Importanta sistemelor de deferizare a apei de la Ima Concept:

– furnizeaza de cele mai multe ori o apa de o calitate superioara, eliminand bacteriile, clorul si impuritatile in functie de finetea filtrelor folosite.

– elimina plumbul din apa de baut, evitand astfel ca aceasta substanta extrem de daunatoare sanatatii sa ajunga in corpul uman.

– achizitia unui sistem de deferizare este o sursa de apa potabila, sanatoasa si sigura care costa mult mai putin decat apa imbuteliata.

– apa filtrata reduce riscul aparitiei cancerului de colon, de rect si al vezicii prin eliminarea din apa de baut a clorurilor si a clorului rezidual.

– folosind apa filtrata si o sursa bine controlata va protejati corpul impotriva bolilor si va oferiti o stare de sanatate mai buna.

– apa pura filtrata este foarte importanta in alimentatia copiilor. Apa filtrata ofera in timpul cresterii o dezvoltare foarte buna a sistemului imunitar.

Inca din 2008, Ima Concept comercializeaza echipamente si dispozitive de tratare a apei, oferind astfel clientilor solutii eficiente pentru obtinerea apei potabile de calitate in scopul consumului, dar si a celei ce nu afecteaza buna functionare a diverselor tipuri de instalatii si nu numai. Produsele firmei sunt destinate utilizarii la nivel rezidential dar si industrial, acestea fiind furnizate de catre producatori cu o vasta experienta.

Date de contact:

Bucureşti, Calea Grivitei 51

Telefon: 0744 648 458 / 0743 07 47 07 / 0730 60 85 45

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.