Imperial Glass – Paravan din sticla securizata pentru o gama ampla de utilizari!

paravan sticla securizataUnul dintre domeniile care au cunoscut o dezvoltare foarte rapida in ultimii ani este cel al constructiilor. Oriunde am privi in aceste zile, de la cladirile imense din marile orase, pana la spatiile interioare din acestea, observam tot mai mult cum noile tendinte isi fac loc in fata celor vechi. Noile tendinte se evidentiaza si atunci cand vorbim de realizarea amenajarilor interioare si de materialele folosite pentru acest scop. Unul dintre aceste materiale este si sticla, insa nu orice sticla, ci sticla securizata. Astfel, observam cum arhitectura moderna provoaca producatorii si prelucratorii sa utilizeze tot mai mult sticla in amenajari interioare si exterioare. Cu ajutorul sticlei securizate se pot realiza usi, trepte pentru scari, balustrade, cabine de dus, pardoseli, etc. Exista numeroase avantaje care fac din sticla securizata un element ce poate fi utilizat cu succes in amenajarile interioare si exterioare diverse. In cazul  in care doriti sa utilizati un paravan din sticla securizata pentru locatii interioare, cum ar fi de exemplu baile sau cabinele de dus, trebuie sa stiti ca firma Imperial Glass produce paravane din sticla securizata pentru Oradea si Alba Iulia la comanda, cu dimensiunile potrivite fiecarui spatiu. Ele pot fi fixe sau mobile, astfel ca se pot deplasa pe sine pentru a ocupa o portiune mai mare sau mai mica. Sticla utilizata este clara (transparenta) sau sablata, in functie de gradul de intimitate si luminozitatea pe care doriti sa o obtineti.

De ce sa alegi tipul de paravan din sticla securizata? 

Tipul de paravan din sticla securizata se utilizeaza in situatiile in care nu se doreste executarea unei cabine de dus, sau el poate fi montat in locul unei perdele de dus acolo unde este montata cada. De asemenea, paravanele ofera o separatie si o intimitate mai mare in toaletele de barbati in comun sau la dusurile in comun. Sticla securizata este produsa prin incalzirea materiei prime la o temperatura de aproximativ 650 de grade Celsius, punct in care aceasta incepe sa se inmoaie. Suprafetele externe sunt atunci racite cu rapiditate, creand astfel o compresie puternica. Procesul de incalzire urmat de cel de racire este efectuat controlat electronic iar parametri dupa care se realizeaza  acest proces influenteaza fundamental calitatea geamului securizat. Rezistenta sa mecanica la indoire este de obicei de patru sau cinci ori mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Care sunt avantajele pe care vi le ofera constructia unui paravan din sticla securizata oferita de  Imperial Glass?

Cand vorbim de sticla securizata, vorbim de un material care prezinta numeroase avantaje. Aceasta este folosita din ce in ce mai des de catre companiile specializate in amenajari interioare si exterioare:

– Sticla securizata aduce un plus de eleganta si creaza un design interior si exterior modern;

– In cazul in care sticla securizata se sparge, riscul de ranire este minim, intrucat aceasta se fragmenteaza in bucati mici, cu muchii netaioase;

– Sticla securizata este foarte rezistenta la sarcini mecanice;

– Sticla securizata rezista la tensiunile termice;

– Interioarele amenajate cu sticla securizata sunt mai luminoase, acesta fiind unul dintre avantajele principale ale sticlei securizate in amenajarile interioare;

– Instalarea unui paravan din sticla securizata in locul unei cabine de dus sau de toaleta economiseste de multe ori spatiu si garanteaza aceeasi eleganta si luminozitate spatiului. Solutia este una moderna, folosita in foarte multe locuinte si bai din hoteluri, restaurante, etc.

In afara de paravanele din sticla securizata, compania Imperial Glass mai comercializeaza cabine de dus sticla, usi din sticla, pereti de sticla, pardoseli din sticla, scari din sticla, balustrade din sticla, copertine din sticla, mobilier din sticla si multe altele. Produsele din sticla nu sunt unica ramura de activitate a companiei. Astfel, firma din Oradea mai ofera o gama diversificata de servicii precum: securizarea sticlei, laminarea sticlei, slefuirea, sablarea sticlei si prelucrarea CNC.

Date de contact:

Str. Ogorului Nr 171, Oradea

Mobil: +40 784 293 306

Tel: +40 259 456 222

Fax: +40 259 456 222

E-mail: contact@imperialglass.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.