Imprimante coduri de bare oferite de HLP Software!

hlp SoftwareTi s-a intamplat de cateva ori sa mergi la un magazin in intentia de a achizitiona anumite produse si sa pleci nemultumit in urma unei erori comise de catre vanzator sau de catre alt angajat? Nimanui nu ii place sa vada un pret la raft iar apoi, in momentul achizitionarii, sa ii fie ceruta alta suma. Pentru a evita astfel de probleme, majoritatea locatiilor de tip Retail au ales utilizarea imprimantelor de coduri de bare. Una dintre companiile care le pune la dispozitie clientilor sai astfel de echipamente este firma HLP Software.

 Ce sunt codurile de bare?

In cazul in care esti detinatorul unei afaceri in domeniul locatiilor Retail, stii cat de important este sa iti multumesti clientii. Pentru a realiza acest lucru, va trebui sa le oferi ceea ce isi doresc indiferent de caz si, mai ales, sa eviti cat  mai mult posibil erorile. Tehnologia avansata a zilelor noastre iti vine in ajutor si iti ofera posibilitatea de a evita orice tip de greseli cand vine vorba de pretul unui produs, cu ajutorul codului de bare. Codul de bare al unui produs va oferi informatii exacte in momentul scanarii, cu privire la pret, denumirea produsului, tara de origine si multe alte aspecte.

Cum functioneaza imprimantele de coduri de bare?

Imprimantele de coduri de bare sunt aparatele care genereaza codul de bare al unui produs. Acest cod de bare este imprimat pe hartie autocolanta, care urmeaza apoi a fi atasata produsului pentru ca acesta sa poata fi achizitionat fara probleme in momentul in care clientul ajunge la casa de marcat. Imprimantele de coduri de bare pot fi utilizate intr-o gama larga de domenii : cantarirea legumelor, a fructelor, a mezelurilor sau a altor produse ce sunt comercializate in functie de pretul per kilogram, insa pot fi utilizate si pur si simplu pentru a genera coduri de bare ce vor facilita munca vanzatorului de la casa de marcat.

Avantajele utilizarii imprimantelor de coduri de bare:

Pentru clienti: in momentul in care vei ajunge la casa de marcat, vei petrece mult mai putin timp datorita metodei rapide de scanare a produselor. In plus, vei avea siguranta ca produsele achizitionate vor aparea si pe bonul eliberat de casa de marcat, cu acelasi pret ca si cel de pe eticheta. Mai mult decat atat, vei stii de dinainte pretul, denumirea complete a produslui si chiar si alte detalii despre acesta (in functie de tipul de detalii care sunt oferite pe autocolant).

Pentru angajatii ce iau parte la operatiunea de vanzare-cumparare : nimanui nu ii place sa fie tras la raspundere ; ei bine, datorita imprimantelor de coduri de bare, producerea greselilor este foarte putin probabila. Astfel, vei avea mult mai putina responsabilitate cand vine vorba de vanzarea produselor si nu va mai exista riscul sa tastezi pe casa un produs si sa oferi spre vanzare un produs total diferit.

Evita erorile umane cu ajutorul unei imprimante coduri de bare HLP Software! Pe langa acest tip de echipamente, HLP Software iti pune la dispozitie si alte solutii in privinta gestiunii cantitativ valorice, destinate oricarui tip de locatie Retail. Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele oferite sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

HLP Software, date de contact:

Valentin Radu

Tel: 0726.327.260

E:mail valentin.radu@helpfarm.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.