Imprimante multifunctionale laser color

xerox-phaser-6600-color-laser-printer6600vdnCautati de mult timp imprimante multifunctionale laser color pentru a va putea desfasura asa cum trebuie activitatile in cadrul firmei pe care o conduceti? Ati avut probleme in trecut cu imprimante multifunctionale laser color din cauza unor componente, desi ati cheltuit sume importante pentru achizitionarea lor? V-ati saturat sa trimiteti imprimantele din cadrul companiei in care lucrati, in service si vreti sa va cumparati unele noi, de calitate, la preturi avantajoase? Daca da, puteti opta pentru firma Acces Data Media Service din Capitala.

Ce trebuie sa stiti despre firma Acces Data Media Service care va ofera imprimante multifunctionale laser color?

Aceasta firma se ocupa cu furnizarea de echipamente de tehnica de calcul, cum ar fi monitoare, tablete, imprimante, servere, videoproiectoare, ofera imprimante multifunctionale laser color, provenind de la producatori de top. De asemenea, in cadrul acestei firme gasiti materiale consumabile pentru produsele mai sus mentionate la cele mai avantajoase preturi de pe piata. Echipa firmei Acces Data Media Service se ocupa si de reparatii echipamente, reusind astfel sa castige increderea a numerosi clienti. In conditiile in care in acest domeniu concurenta este destul de mare, atuurile principale ale acestei firme bucurestene sunt: seriozitatea, promptitudinea, amabilitatea angajatilor sai si calitatea foarte buna a produselor furnizate. Clientul este cel mai important pentru firma Acces Data Media Service.

Ce modele de imprimante multifunctionale laser color gasiti in oferta acestei firme?

Compania va pune la dispozitie mai multe tipuri de imprimante, printre care se numara si imprimante multifunctionale laser color. In aceasta categorie sunt incluse modele de la mai multi producatori, printre care se numara: Phaser, Lexmark, Oki, HP.

Recomandari de imprimante multifunctionale laser color:

HP Color LaserJet Pro MFP M277n A4, max 18ppm black si color.B3Q10A- are urmatoarele functii disponibile: copiator, scanner, imprimanta si fax; viteza de printare alb/negru si color este de 18ppm. Rezolutia scanner si cea de printare este de 600×600 dpi. Este un model foarte eficient, care poate fi folosit in institutii, birouri, scoli, universitati etc.

HP Color LaserJet Pro MFP M176n, A4- se preteaza pentru foile A4, are tehnologie laser si functii de imprimare, copiere si scanare. Viteza de printare alb/negru este de 16 ppm, iar pentru color de 4 ppm. Consuma 300 W si poate fi alimentata cu 150 de coli.

Lexmark CX310dn-Multifunctional laser color A4 (prin, copy, scan)- are o rezolutie de printare de 1200×1200 dpi, viteza de printare color este de 23 ppm, tipul de procesor este Dual Core, 800 MHz. Este un model care poate face fata cu brio in birouri, firme, agentii de turism, scoli, licee sau banci.

Acces Data Media Service , cea mai inteleapta alegere daca doriti sa cumparati imprimante multifunctionale laser color

Comandati cu incredere imprimante multifunctionale laser color de la firma bucuresteana Acces Data Media Service. Veti gasi aici preturi avantajoase, calitate garantata la produsele firmei si un personal amabil, pregatit pentru a raspunde solicitarilor venite din partea dumneavoastra. Pentru a obtine mai multe informatii, puteti vizita adresa eadm.ro. De asemenea, in cazul in care aveti nevoie sa discutati cu un reprezentant al firmei, puteti sa o faceti prin telefon, e-mail sau fax.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.