Imprimante second hand

imprimante second hand

Vreti sa achizitonati o imprimanta? Apeleaza la imprimante second hand. Fie ca ai nevoie de acest dispozitiv pentru uzul personal, fie pentru a aproviziona o firma , un laboator, adica o masa de oameni, apeleaza la imprimante second hand. Motivul e simplu : dispozitivele IT de devalorizeaza foarte repede, pentru ca sunt lansate pe o piata foarte competitiva, in plina desfasurare si in plina crestere. In special cumpararea unei imprimante nu are rost sa o faceti dintr-un magazin cu piese noi, pentru ca e un dispozitiv trainic, rezistent care nu se strica decat in conditii exceptionale. Asta inseamna ca daca va era teama sa achizitionati un calcualtor second hand, din cauza diferitelor nereguli care pot aparea dupa cumparare, cu o imprimanta aceste riscuri nu exista si prin urmare nici temerile dumneavoastra nu mai au temei.

Feluri de imprimante second hand

Noi va oferim o arie foarte variata de imprimante second hand, care cu siguranta vor satisface nevoile si gusturile dumneavoastra, indiferent cat de pretentioase ar fi ele. Astfel, va ofertam imprimante laser. Tehnologia laser va garanteaza o eficientizare maxima a procesului de lucru, prin rapiditatea sa , fiind cunoscuta, fata de alte tehnologii. Avem imprimante laser monocrom sau color, in functie de cum vreti sa poata reda imaginile – doar alb negru sau si color.

Imprimante second hand – specialitati

In randul imprimantelor second hand se recasesc si cateva care se adapteaza unor nevoi aparte, si anume imprimanta laser multifunctionala, fie ea monocrom sau color si imprimanta matriciala.
Imprimanta laser multifunctionala va ofera posibilitatea de a intruni intr-un singur aparat si functiile scanner-ului si ale faxului, toate fiind la discretie de pe un panou electronic sensibil la atingere. Acest tip de imprimanta va ajuta sa fluctuati lucrul de birou si sa il eficientizati. Va ofera posibilitatea de a imprima wireless si de a aprtaja informatiile cu PC-ul. Acest tip de imprimante second hand este ideal pentru un etaj de birouri , pentru firma.
Tipul de imprimante second hand matriciale va ofera avantajul de a imprima pe toate tipurile de hartie, inclusiv cele pentru facturare, ceea ce niciun alt fel de imprimanta nu face. Aceasta e foarte recomandata in zona firmei care se ocupa cu facturare sau la persoanele fizice care realizeaza asta.

De ce sa ne alegeti pe noi pentru a cumpara imprimante second hand ?

Produsele noastre, inclusiv imprimante second hand- Www.itsh.ro, nu vin de la firme multinationale care le inlocuiesc pentru ca si-au schimbat tehnologia, nu pentru ca acestea s-au defectat. Oricum, noi le asiguram testele necesare atunci cand intra in posesia noastra si abia atunci cand corespund standardelor optime le eliberam pentru a fi vandute pe piata. Produsele noastre fac parte din categoria Grand A Lux, ceea ce inseamna ca nu au niciun defect, atat estetic, fizic, cat si de structura si functionare; practic, sunt in perfecta stare.
Un alt avantaj al cumpararii de imprimante second hand este faptul de a putea plati in rate fara dobanda, cu ajutorul cardurilor de cumparaturi pe care vi le puteti face la bancile cu care colaboram.
Va asteptam !

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.