Incaltaminte second-hand doar de la Euroinvest Leader Development

Aprovizionarea cu incaltaminte si imbracaminte second hand poate reprezenta o problema, mai ales daca furnizorul ales nu poate face fata cererilor, sau daca produsele livrate nu sunt de o buna calitate. De aceea, daca sunteti angrenat intr-o afacere cu imbracaminte second hand, sau daca va doriti achizitionarea de produse la mana a doua de inalta calitate, sortate si igienizate in prealabil, Euroinvest Leader Development trebuie sa fie partenerul dumneavoastra de incredere.

Comercializarea imbracamintei si a incaltamintei second hand a devenit din ce in ce mai populara pe piata de desfacere din Romania, tot mai multi comercianti imbratisand cu succes aceasta afacere. Mai mult, comertul in acest domeniu nu mai este demult ceea ce reprezenta acum cativa ani, cand hainele second hand erau de proasta calitate si oferite celor care nu isi puteau permite luxul hainelor noi. In prezent, hainele second-hand sunt sortate si igienizate inainte de a fi oferite spre vanzare, fiecare comerciant aducand pe rafturile magazinului propriu doar ceea ce este mai bun si de calitate crescuta.

euroinvUn alt avantaj al hainelor second hand il reprezinta pretul care este unul mai mult decat avantajos. Aceste haine, de regula importate din tari precum Olanda, Germania, Canada sau Franta (din aceste tari sunt importate hainele oferite de Euroinvest Leader Development) sunt de o calitate mai buna decat hainele scumpe ce se regasesc in vitrinele magazinelor din Romania, iar preturile sunt mult mai accesibile. Datorita acestor aspecte, tot mai multi oameni aleg serviciile magazinelor second hand in detrimentul celor clasice.

Euroinvest Leader Development este distribuitor de incaltaminte si imbracaminte second-hand, serviciile companiei fiind adresate atat persoanelor fizice cat si firmelor ce isi doresc aprovizionarea la preturi avantajoase. Dupa cum am precizat deja, incaltamintea este importata din Olanda, Franta, Germania si Canada, de la parteneri de incredere ce triaza produsele inainte de a le expedia. Mai mult, acestea sunt si igienizate, totul pentru a inlatura orice situatie neplacuta ce ar putea interveni.

Euroinvest Leader Development isi are sediul in Bucuresti, dar produsele pot fi livrate in orice localitate din Romania. Pentru Bucuresti, in cazul comenzilor de peste 300 kg, transportul este gratuit. Pentru alte regiuni tarifele de transport se vor stabili in functie de distanta si de cantitatea de haine solicitata. Euroinvest Leader Development ofera si promotii cu discount-uri substantiale pentru diverse categorii de haine si incaltaminte second-hand, toate reducerile fiind disponibile in limita stocului disponibil.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre produsele comercializate de Euroinvest Leader Development, va recomandam vizita la sediul de desfacere al companiei (datele de contact pot fi accesate in josul prezentului articol). Comenziile se pot face si online prin intermediul site-ului oficial Euroinvest Leader Development, sau telefonic in urma discutiei cu un reprezentant al firmei. Accesand pagina online puteti solicita o oferta de pret sau puteti obtine detalii suplimentare despre produsele importate, precum si lista extinsa a hainelor comercializate. Un reprezentant Euroinvest Leader Development va sta la dispozitie in orice zi a saptamanii, oferind si consultanta in domeniul afacerilor cu haine si produse second hand.

Euroinvest Leader Development, date de contact:

TELEFON MOBIL: +40 763.158.513
E-MAIL: OFFICE@HAINECUSTIL.RO
BUCURESTI, ILFOV
COMUNA DOBROIESTI
STRADA ION VLAD
ROMANIA.

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.