Inchirieri arme

logo-mare-magazinReprezentati o firma de paza si protectie si aveti nevoie de inchirieri arme? Lucrati pentru o firma care asigura paza la o institutie publica si trebuie sa va ocupati de inchirieri arme pentru o anumita perioada de timp? Pentru astfel de situatii puteti opta sa colaborati cu firma Rentarm din Bucuresti.

Vreti sa stiti mai multe despre firma Rentarm care se ocupa cu inchirieri arme?

Aceasta firma a fost infiintata in urma cu 7 ani si pune la dispozitia celor interesati servicii de instruire teoretica si practica in domeniul munitiilor si al armelor si servicii de cumparare, inchiriere, vanzare, depozitare, import-export cu arme si munitii neletale si letale. In cadrul acestei firme sunt respectate toate reglementarile legale. Personalul firmei Rentarm este unul autorizat si calificat, care este instruit, monitorizat si evaluat in permanenta. Se asigura confidentialitatea deplina a datelor si documentelor care sunt puse la dispozitie clientilor si colaboratorilor firmei. Prin seriozitate, profesionalism si servicii de calitate, aceasta firma se numara printre cele mai solicitate firme de profil din Capitala, iar numarul clientilor sai este in crestere. Se poate asadar firma fara riscul de a gresi ca aceasta firma poate reprezenta cea mai buna alegere pentru cei preocupati de inchirieri arme.

Informatii importante despre inchirieri arme

Rentarm vine in intampinarea firmelor de securitate privata cu oferte avantajoase pentru inchirieri arme, in conditiile legii. Puteti inchiria pistoale de paza si aparare marca Makarov, avand calibrul 9x18mmm. Un complet pe care il puteti inchiria de la Rentarm cuprinde un pistol, 12 cartuse, 2 incarcatoare, vergea si toc. Trebuie mentionat faptul ca pretul de inchiriere pentru un astfel de complet este negociabil in functie de perioada pentru care este inchiriat, numarul de seturi de care aveti nevoie. Din partea firmei  Rentarm aveti parte de service gratuit pentru armamamentul inchiriat. Un alt aspect important de care trebuie sa tineti cont cand doriti sa beneficiati de inchirieri arme este cel legat de contractul cu firma Rentarm; inchirierea de arme si munitie se face doar pe baza unui contract, incheiat pe baza legilor aflate in vigoare in acel moment, pentru perioade de timp in care chiriasul este autorizat de organele de politie sa utilizeze arme letale in vederea exercitarii atributiilor de serviciu.

Alegeti sa colaborati pentru inchirieri arme cu firma Rentarm din Capitala

Daca ati cautat pana acum o firma serioasa, care sa merite increderea si banii dumneavoastra, iata ca in sfarsit ati gasit-o. Rentarm isi respecta clientii oferindu-le servicii la cel mai inalt nivel de calitate la cele mai avatanjoase preturi ale momentului. Pentru a va convinge de calitatea serviciilor pe care le furnizeaza, nu trebuie decat sa ii solicitati sprijinul atunci cand aveti nevoie. Pentru a afla mai multe informatii privind activitatea firmei si serviciile pe care aceasta le ofera,inclusiv despre inchirieri arme puteti sa accesati site-ul rentarm.ro. De asemenea, daca doriti sa luati legatura cu reprezentantii Rentarm, o puteti face fie prin telefon, fie prin e-mail sau daca, aveti suficient timp liber la dispozitie, puteti sa mergeti chiar direct la sediul firmei, situat in sectorul 1.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.