InchirieriCamionete.ro – Colaboreaza cu profesionistii inchirierilor de autoutilitare!

shutterstock_32434663-6659000_330x220Cand vorbim de transportul rutier de marfa, vorbim de procesul care desemneaza deplasarea in spatiu a marfurilor cu ajutorul autovehicolelor specializate (camioane). Gratie acestor camioane se pot organiza transporturi directe de la furnizor si pana la beneficiarul marfurilor din tara sau strainatate, evitandu-se transbordarile pe parcurs si consecințele acestora: manipulari costisitoare; pierderi cantitative si calitative; rataciri de colete; sustrageri, etc. Pentru realizarea unui transport sigur si in conditii optime al marfurilor, autovehiculele trebuie sa fie pregatite din toate punctele de vedere. Aceste lucruri tin si de managementul fiecarei companii in parte si de modul in care isi respecta clientii.

In special cand vorbim de serviciile unei companii de inchirieri de autoutilitare de transport al marfii in tara si peste hotare, trebuie sa gasim profesionalism la toate capitolele, de la starea tehnica a masinilor si pana la pregatirea angajatilor. Atunci cand va aflati in cautarea celei mai bune firme de transport este important sa luati in calcul absolut toate aceste aspecte. Pentru a satisface nevoile clientilor in domeniul inchirierilor de autoutilitare de transport marfa in interiorul tarii sau din tara catre Uniunea Europeana, firma InchirieriCamionete.ro din Bucuresti va ofera servicii avantajoase.

Firma din capitala are capacitatea de a va oferi servicii la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Atat experienta firmei in transportul international de marfa, cat si atentia acordata cerintelor dumneavoastra, sunt calitatile cheie ale companiei. In ceea ce priveste oferta de mijloace de transport, firma din Oradea tine cont de toate cerintele si ofera servicii de inchirieri si transport marfuri cu autoutilitare dotate cu lift in spate (pentru relocarea si mutarea marfurilor), atat pe teritoriul Romaniei, cat si in tarile Uniunii Europene. In parcul auto al companiei din capitala se gasesc  4 masini, toate modelul Ford Tranzit, cu gabaritul de 3.5 tone. Datorita capacitatii standard, aceste utilitare nu au nicio restrictie de traversare a oraselor.

Daca vorbim din punct de vedere mecanic, este important ca atunci cand va ganditi la serviciile unei companii de inchirieri autoutilitare sa va ganditi la starea in care se afla mijloacele de transport. Cand vorbim de InchirieriCamionete.ro, vorbim de o flota de masini (camionete) verificate pentru circulatia pe drumurile nationale si europene in cel mai mic detaliu.  Totodata, acestea sunt echipate corespunzator pentru a nu intampina dificultati tehnice pe durata transportului.

Foarte important de retinut este faptul ca toate inchirierile sunt cu sofer, in orice situatie. Soferii companiei sun profesionisti cu atestat, care beneficiaza de o vasta experienta de condus pe traseele din tara si in strainatate, fapt ce va asigura de un transport rapid si sigur. Rutele alese pornesc din Bucuresti, de la sediul firmei, sau de oriunde din tara, de la locatia dumneavoastra.

InchirieriCamionete.ro ofera servicii de inchirieri autoutilitare la preturi avantajoase in functie de: perioada de inchiriere, lungimea drumului sau greutatea marfurilor sau a mobilelor. Cand vine vorba de transportul marfurilor fragile sau a bunurilor importante, serviciile sunt ireprosabile, pentru ca autoutilitarele sunt dotate cu lift de deplasare a marfurilor spre interior, dotare ce evita scaparea accidentala a acestora sau alte socuri mecanice. De asemenea, masinile sunt inchise corespunzator si conduse cu grija pana la destinatie.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.