Inele pentru momente speciale din viata noastra

Privirea ei curioasa analiza fiecare miscare pe care o facea. Misterul din ziua respectiva o facea sa isi puna zeci de intrebari. Ziua aceea era cu adevarat speciala pentru ca era aniversarea lor iar ea nu stia ca ziua aceea avea sa devina si mai speciala decat era. De obicei nu se plimbau prin parc, mai ales atunci cand erau si prietenii lor cu ei pentru ca de fiecare data era altfel. Dar de data aceasta a fost diferit. S-au oprit pe o banca si au aprins cate o tigara. El era agitat, ea era curioasa. Simteau amandoi o emotie ciudata iar ea simtea ca el este agitat dar nu vroia sa puna intrebari. Apoi el a scos din buzunar ceva, s-a apropiat de ea si i-a pus intrebarea. Ea aproape ca a plans de emotie dar s-a abtinut. El i-a pus pe deget inelul cu pietre semipretioase din argint pe deget iar ea a spus un ,,da” hotarat si astfel si-au unit destinele pentru tot restul vietii.

Noi cei de la Kolok va oferim o colectie de inele cu pietre semipretioase pentru a marca evenimentele speciale din viata voastra. Realizate cu măiestrie și cu pricepere fiecare inel pe care vi-l oferim are un aer si o eleganta aparte.

De la istoria inelului pana la semnificatiile acestuia

Unii afirma ca aparitia istorica a inelului are o stransa legatura cu soarele si luna. Altii spun ca un inel urmeaza forma fireasca a degetului. Cei mai romantici si mai poetici din fire considera ca spatiul liber al inelului simbolizeaza o poarta care leaga lumea cunoscuta de cea necunoscuta.

Personal, povestea favorită legat de aparitia inelului este aceea ca moda purtarii inelelor vine de la egipteni deoarece acestia credeau ca inelul purtat la mana stanga avea o legatura stransa cu vena amoris care era in stransa legatura cu inima si aceasta conceptie s-a pastrat pana in zilele noastre.

Istoria inelului este una foarte bogata iar daca o studiati mai indeaproape veti afla povesti cu adevarat fascinante.

Inele la moda pentru doamne cochete

Gama noastra diversificata de inele cu pietre semipretioase va unt oferite cu generozitate de catre magazinul nostru tocmai pentru a va face sa va simtiti cu adevarat speciale si pentru ca aceste inele cu pietre semipretioase sa va completeze perfect orice tinuta vestimentara ati avea. Purtand inele cu pietre semipretioase oferite de noi veti fi mereu la moda si apreciate pentru bunul gust de care dati dovada. Fiecare inel cu pietre semipretioase sunt atent lucrate si acordam o atentie deosebita fiecarei piese pentru a le face cu adevarat unice.

Magazinul online Kolok va asteapta cu o gama diversificata de unde puteti alege inele cu pietre semipretioase dar si alte bijuterii iar la noi veti gasi tot ceea ce in alta parte nu ati putut gasi. Magazinul nostru online ofera bijuterii de cea mai buna calitate capabile sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. De la simplitate pana la opulenta si mai mult de atat, pe toate le puteti gasi la noi.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.