Informatii generale despre rafturi metalice

rafturi-metalice

Timpurile in care traim ne obliga foarte mult sa fim persoane extrem de organizate si de aceea trebuie intotdeauna sa ne ordonam lucrurile dupa un anumit criteriu astfel incat atunci cand avem nevoie de ele sa nu stam sa pierdem timpul sa le cautam ci sa mergem la sigur. Acest lucru se aplica atat acasa in magaziile noastre unde strangem tot felul de lucruri care credem ca ne vor fi utile cat si in fabricile mari unde sunt depozitate diferite materiale. O fabrica importanta ce se respecta va avea un depozit de materiale foarte organizat unde toate produsele sunt puse pe rafturi metalice in functie de ceea ce reprezinta, ca muncitorii sa scoata un timp cat mai bun al lucrarii.

Rafturile metalice trebuie sa fie fabricate din cele mai bune materiale si sa fie asamblate cu foarte mare atentie pentru ca atunci cand depozitam materiale cu o greutate semnificativ mai crescuta sa nu avem neplacuta surpriza ca acestea cedeaza, iar toate lucrurile se prabusesc pe jos spargandu-se si facand o mizerie incredibila.

Trebuie sa mentionez ca rafturile metalice nu sunt confectionate numai pentru utilitatea lor in magazii sau fabrici marete, ele pot fi folosite chiar de dumneavoastra in interiorul locuintei. Daca sunteti o fire mai noncomformista, dar aveti o pasiune pentru citit si detineti o intreaga colectie de carti, puteti gasi rafturi metalice cu un design care se poate adapta foarte usor pentru a tine locul unei biblioteci. Aceste rafturi le puteti pune in camera unde obisnuiti sa cititi, asa cum sunt ele sau puteti da frau liber imaginatiei si sa le stilizati putin in asa fel incat sa obtineti un rezultat spectaculos.

Tipuri de rafturi metalice

Rafturile metalice sunt de trei tipuri: rafturi metalice pentru paleti, rafturi metalice pentru produse mici si rafturi metalice pentru produse lungi.

Rafturile metalice pentru paleti sunt foarte utile mai ales ca sunt multi etajate si asigura depozitarea paletilor in asa fel incat exista si spatiu intre culuare.

Rafturile metalice pentru produse mici sunt destinate acelor bunuri de dimensiuni reduse. Ele se aseamana cu rafturile normale, dar au o structura metalica mai pronuntata.

Rafturile metalice pentru produse lungi sunt reprezentate de acele rafturi cu un schelet metalic vast pe spatar si cu cateva bare in fata pe care urmeaza sa fie depozitate lucrurile cu o lungime mai mare.

Rafturi metalice online

Daca simtiti nevoia sa achizitionati cateva rafturi metalice si inca nu stiti de unde puteti procura puteti intra pe site-ul www.ingeco.ro . Pe acest site puteti vizualiza mai multe modele de rafturi si sa alegeti modelul care credeti ca vi se potriveste atat gusturilor pe care le aveti cat si nevoilor si bineinteles si spatiului de care dispuneti. Pentru a plasa o comanda ne puteti contacta la numerele de telefon afisate in sectiunea contact sau pe numarul de fax. Ne puteti adresa intrebarile si nelamuririle dumneavoastra in legatura cu produsele intr-un e-mail pe adresa pe care v-am pus-o la dispozitie. Fiti sigur ca va vom raspunde intr-un interval de timp cat mai scurt pentru a va demonstra seriozitatea si respectul cu care sunt tratati clientii nostri.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.