Ingrijeste corect saltele ortopedice

Saltele ortopedice sunt o reusita a stiintei, producatorii de saltele consultandu-se cu domeniul ortopediei pentru a crea saltele perfecte pentru un somn odihnitor, relaxant si revitalizant. Deoarece sunt mai ferme decat alt gen de saltele, cele ortopedice sunt recomandate acelor persoane care sufera din cauza durerilor de spate, de gat sau de umeri, saltele ortopedice dovedindu-se a fi excelente in toate aceste situatii. La baza lor stau arcurile, insa se pot combina mai multe materiale pentru a se obtine excelenta.

Sfaturi ingrijire saltele ortopedice

 

Ingrijeste corect saltele ortopediceSaltele ortopedice au si ele nevoie de ingrijire la fel ca orice alt obiect casnic sau mobila. Nu conteaza ca este noua, salteaua trebuie ingrijita corespunzator pentru a te bucura de investitia facuta pentru foarte multi ani.

Ia aminte la urmatoarele sfaturi si bucura-te de un somn linistit pentru 10-15 ani de acum incolo:

1. In primul rand, instructiunile producatorului sunt sfinte. Citeste-le cu atentie si pastreaza-le pentru a le putea consulta ori de cate ori ai nevoie;

2. Foloseste o rama de lemn, partea inferioara a acesteia sa permita aerisirea permanenta a saltelei ortopedice;

3. O somiera cu structura de arcuri este ideala pentru saltele deoarece permite o buna aerisire;

4. Important este sa instalezi corect salteaua ortopedica cumparata, in caz contrar aceasta se va deteriora foarte repede;

5. In camera in care ai instalat salteaua gradul de temperatura si de umiditate trebuie sa fie normale;

6. Saptamanal incaperea trebuie aerisita bine, iar saltelele scoase afara pentru a se impiedica formarea de umezeala si mucegai;

7. Pentru o ingrijire corespunzatoare saltele ortopedice trebuie sa fie dotate si cu huse detasabile care se pot spala oricand este nevoie, in acest mod salteaua este protejata de pete, murdarie si de praf;

8. Saltele ortopedice nu se spala niciodata cu apa, ingrijirea lor presupune numai aspirarea cu un simplu aspirator;

9. Respecta greutatea maxima admisa de producator;

10. Nu permite nimanui sa sara pe saltea, deteriorarea acesteia fiind ireparabila in acest caz;

11. Daca te muti, salteaua nu se indoaie, ci se transporta pe orizontala;

12. La fiecare 3 luni intoarce saltele de pe o parte pe alta, inversand si “capul” cu “picioarele” astfel incat aceasta sa se uzeze uniform.

Pentru saltele ortopedice de calitate intra pe ImexGrup.ro

 

Saltele ortopedice de calitate si ieftine afli de cumparat la Imex Grup. Este important sa gasesti acel furnizor de saltele in care sa ai incredere si de la care sa Ingrijeste corect saltele ortopedice1cumperi de fiecare data stiind ca ai facut o investitie pe termen lung, o investitie care isi merita toti banii.

Astfel, daca ai probleme cu spatele sau nu reusesti sa te odihnesti asa cum trebuie pe timpul noptii, Imex Grup are mai multe propuneri: saltele ortopedice Solo Anatomic sau Solo Ortopedic, saltele ortopedice New Relax sau Lux Superortopedic, saltele ortopedice Dream Ortopedica sau Lux Ortopedica, cat si saltele ortopedice Noroc Ortopedic.

La baza lor stau arcurile, insa Imex Grup te asigura ca daca respecti instructiunile de utilizare de la producatori – este vorba despre marci straine consacrate pentru acest domeniu – te vei bucura de saltele ortopedice pentru foarte multi ani.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege saltele ortopedice de la Imex Grup. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Imex Grup? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0721-379.497 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@imexgrup.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.