Inomet Design – Pentru designul casei tale!

Balustrade-inox-KqV6cAtunci cand esti in cautarea unor balustrade de calitate din inox, apeleaza la produsele oferite de Inomet Design! Compania confectioneaza produse din inox de cea mai buna calitate, printre care si balustrade. La realizarea acestora sunt utilizate materiale de calitate si utilaje performante. Pentru a oferi un plus de stil si eleganta casei tale, alege o balustrada de inox, care sa se potriveasca stilului casei tale!

Folosite din ce in ce mai des in arhitectura cladirilor, balustradele din inox confera un grad mare de rezistenta la coroziune, la rupere si sunt usor de intretinut. Compania ofera produse de o mare simplitate sau foarte complexe, in functie de preferintele clientilor, la cele mai mici preturi de pe piata de profil a momentului. Echipa firmei iti sta la dispozitie cu consiliere si cu cele mai inteligente si inovatoare solutii de amplasare si proiectare a componentelor si elementelor de inox.

Firma Inomet Design executa o gama larga de balustrade, atat pentru interior, cat si pentru exterior. In cadrul acestei categorii de produse, ai posibilitatea de a opta pentru balustrade cu 3 traverse, decorate cu insertii de lemn de diferite culori, balustrade cu stiplex, policarbonat, sau cu montare pe parapet sau pereti. Designul simplu confera eleganta si bun gust spatiului in cadrul carora sunt amplasate.

Inomet Design ofera servicii de proiectare, realizare si montaj pentru balustradele de inox cele mai aspectuoase si mai durabile posibile. Profesionalismul si promptitudinea in executarea lucrarilor comandate au stabilit in timp prestigiul si autoritatea Inomet Design in domeniul confectiilor metalice romanesti. Vei beneficia de lucrari realizate intotdeauna la timp, si in deplina conformitate cu solicitarile si exigentele tale specifice cu tehnologii inovatoare, de catre echipele tehnice care iti stau in permanenta la dispozitie cu experienta lor vasta. La cele mai avantajoase preturi si la un nivel calitativ ireprosabil, vei gasi balustrade de inox pentru un stil modern si plin de rafinament. Modele moderne si complexe de balustrade sunt executate in acord cu cerintele si specificatiile clientilor si sunt montate rapid si eficient.

Infiintata in Constanta, Inomet Design executa la standarde de calitate ridicate scari si balustrade din fier forjat, inox sau fier. Fiecare lucrare este abordata cu profesionalism si seriozitate, utilizand utilaje de prelucrare performante si materiale de calitate superioara. Inomet Design lucreaza doar cu personal calificat pentru a garanta calitatea lucrarilor executate.

Printre produsele care se pot realiza se numara: balustrade din inox, balustrade otel vopsit, scari metalice, fier forjat, mobilier inox, porti inox, garduri si altele. Pentru obiecte de calitate, in cadrul procesului de realizare, firma respecta intocmai indicatiile si preferintele clientilor, cu privire la aspecte ce tin de design sau dimensiuni.

Daca doresti detalii tehnice sau vrei sa consulti oferta completa de confectii metalice oferite de Inomet Design, nu ezita sa accesezi site-ul Inomet Design, sau sa soliciti asistenta unuia dintre reprezentantii firmei! Balustradele de inox executate ofera un aspect complet si elegant incaperii, fiind in acelasi timp rezistente si usor de intretinut. Achizitioneaza balustrade de inox oferite de Inomet Design pentru un decor complet al casei tale!

Datele de contact ale firmei Inomet Design

Adresa firmei: Bd. I.C. Bratianu, Nr. 45, Constanta

Telefon: 0341 419 299

Email: office@inometdesign.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.