Insect killer

insect killer

Din cauza insectelor ne putem imbolnavi, putem suferi iritatii sau pur si simplu nu ne simtim confortabil, fie ca este vorba de propria locuinta, fie ca ne referim la un magazin sau la o terasa. Tehnologia moderna ne permite insa, in aceste vremuri sa folosim echipamente moderne prin care putem sta linistiti in timpul sezonului cald, fara a fi deranjati de insecte precum tantarii sau mustele. Multi deja folosesc insect killer, insa daca nu ati reusit sa va cumparati un astfel de aparat, va recomandam sa o faceti prin intermediul companiei Ekommerce Est.

Ce ar trebui sa stiti despre aceasta firma, pe care puteti conta pentru a cumpara insect killer?

Cu sediul in Bacau, aceasta firma apartine de firma Ekommerce din Italia. Infiintata in urma cu mai multi ani, aceasta companie se ocupa cu furnizarea de solutii in materie de servicii de deratizare, dezinsectie si dezinfectie. De la aceasta firma puteti cumpara produse de inalta calitate comercializate de la compania italiana Ekommerce, Compania este una serioasa, activitatile sale bazandu-se pe anumite valori: respect, profesionalism, dinamism, seriozitate si promptitudine. Firma Ekommerce are grija ca cei care apeleaza la produsele si serviciile sale sa fie multumiti si sa isi doreasca ca si in viitor sa apeleze tot la ea.

Vreti sa cumparati insect killer? Consultati mai intai oferta propusa de aceasta firma bacauana

Folosind un insect killer in cadrul restaurantului, magazinului sau terasei dumneavoastra, sunt atinse si doua obiective importante, pe langa cel de capturare a insectelor- respectarea normelor de igiena si respectarea dispozitiilor comunitatii europene. Ekommerce Est va propune trei tipuri de insect killer: insect killer cu placi adezive, insect killer cu tuburi UV, capcane UV cu placi adezive. Trebuie sa stiti ca un astfel de insect killer se monteaza foarte simplu, atat pe orizontala, cat si pe verticala; se recomanda montarea pe un perete alb, pentru ca reflexia acestuia sa fie folosita la maxim. Se foloseste o priza monofazata 220V, curent alternativ. Orice insect killer cumparat de la firma din Bacau, beneficiaza de 24 de luni de garantie, cu exceptia tuburilor actinice si a placilor adezive. Specialistii companiei recomanda stergerea perioada a suprafetelor metalice, cu o carpa usor umezita, dar doar dupa ce a fost scos din priza aparatul. Este foarte important de precizat faptul ca tuburile actinice de la insect killer trebuie inlocuite dupa un an de functionare, iar placa adeziva, dupa o luna- o luna jumatate.

Ce alte produse mai comercializeaza compania Ekommerce Est, excluzand insect killer?

Compania mai comercializeaza si numeroase alte produse, in afara de insect killer; de exemplu aici gasiti si capcane insecte, repelenti, electroinsecticide, echipamente protectie, statii intoxicare,raticide, deratizare ecologica, aparatura DDD. In cazul in care va intrebati care sunt preturile practicate de Ekommerce Est, trebuie sa stiti ca acestea sunt deosebit de avantajoase.

 

Cum ii puteti contacta pe angajatii Ekommerce Est?

Pentru a-i contacta pe cei de la aceasta companie, aveti mai multe variante: e-mail, Facebook, telefon, fax. Firma are program de luni pana vineri intre orele 09.00 si 17.00. Cumparati cu incredere insect killer de la Ekommerce Est si veti avea in sfarsit parte de veri linistite, lipsite de nervii provocati de tantari si muste.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.