Insect killer

426039_511431965576378_903752178_nVa deranjeaza mustele si tantarii si v-ati saturat sa duceti in fiecare vara o lupta de sisif cu acestea? Petreceti mult timp in bucatarie si va confruntati cu numeroase insecte care nu va lasa sa va desfasurati in tihna treburile? Sunteti proprietarul unei terase situate pe malul unui rau/ lac si nu vreti ca cei care aleg sa vina sa se relaxeze acolo sa fie deranjati de tantari, muste sau alte insecte? Pentru toate acestea, exista o solutie: insect killer. Daca va intrebati de unde puteti cumpara insect killer, cea mai buna alegere este reprezentata de firma Ekommerce Est din Bacau.

Informatii privitoare la firma Ekommerce Est care va ofera insect killer

Ekommerce Est este una din firmele renumite din municipiul Bacau care are drept scop comercializarea de produse adecvate pentru dezinsectie, deratizare si dezinfectie. Ekommerce Est Bacau este partener al firmei italiene Ekommerce. Siguranta este foarte importanta pentru aceasta firma, de aceea ofera produse eficiente, sigure si cu rezultate foarte bune in lupta impotriva insectelor, astfel incat clientii sai sa se declare multumiti pe deplin. Printre produsele pe care le puteti cumpara se numara: insect killer cu placi adezive sau cu grila electrica, generatoare ce ceata, statii de intoxicare pentru sobolani si soareci, capcane, pompe manuale si electrice, atomizoare de spate, salopete, filtre si masti etc.

Insect killer

Acesta firma va pune la dispozitie trei tipuri de insect killer: insect killer cu placa adeziva si insect killer cu grila electrica si insect killer EcoControl

Recomandari de insect killer cu placa adeziva:

FLY PRO 16 S– este confectionat din inox, se instaleaza in diverse pozitii, pe perete cu holsuruburi si diblu, foloseste tuburi actinice de 2×8 W. Se poate folosi in cadrul companiilor din Ho.Re.Ca si sectorul alimentar, pentru muste, tantari sau alte insecte.

FLY SLIM 30 S– este realizat din inox, este prevazut cu 1 bucata de placa adeziva in interior. Se foloseste pentru firmele care activeaza in domeniul alimentar. Este foarte util pentru tantari, muste etc.

FLY FOOD 30 W- este confectionat din otel vopsit alb, cu pulberi, in camp electrostatic. Se poate instala cu usurinta pe perete, cu holsuruburi si diblu. Contina o bucata de placa adeziva, in interior.

Recomandari de insect killer cu grila electrica

FLY ZAP 30 SS- este realizat din plastic si inox, iar grila este din inox. Este util impotriva tantarilor, mustelor si altor insecte. Acest dispozitiv utilizeaza atractia luminii UV, emise de tuburile actinice cu care este prevazut, pentru capturarea rapida a insectelor.

FLY ZAP 30 AL- confectionat din plastic si aluminiu, este eficient pentru capturarea rapida a mustelor sau tantarilor; are un consum redus de energie si foloseste doua tuburi 2×15 W.

Recomandari insect killer EcoControl

EcoKill 26 – este o capcana ecologica, care foloseste doua tuburi, este realizata din inox; la acest produs primiti doi ani garantie.

EcoZAP 39- este o capcana cu grila electrica, care utilizeaza 3 tuburi ecologice; este confectionata din aluminiu. Se ofera 24 de luni garantie.

Insect killer- cea mai buna alegere in lupta impotriva insectelor

Comandati cu incredere insect killer de la firma bacauana Ekommerce Est si veti fi impresionati de calitatatea si eficienta produselor sale. Pentru mai multe informatii, puteti accesa site-ul ekommerce.ro sau puteti lua legatura cu un reprezentant al firmei, prin e-mail sau telefon.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.