Intalniri de afaceri cu parteneri straini? Cum te vei intelege cu ei daca nu cunosti limba? –Antares Consult

Traduceri-juridice-5RQreEsti un afacerist de succes si cauti sa te dezvolti cat mai mult, insa esti retinut in ceea ce priveste parteneriatele internationale deoarece nu ai cunostinte de nicio limba straina? Nu este cazul sa te limitezi din aceasta cauza pentru ca exista o solutie la situatiile de genul acesta, si anume serviciile de interpretariat oferite de compania Antares Consult din Bucuresti.

Interpretii companiei noastre va vor ajuta sa comunicati eficient cu partenerii straini in cadrul diverselor intalniri de afaceri, negocieri, conferinte, seminarii, interviuri, licitatii, evenimente sociale, etc. Scopul nostru este de a va ajuta in expansiunea internationala, oferindu-va servicii de interpretariat de calitate, la preturi competitive.

Suntem orientati catre clienti, suntem flexibili, ne adaptam cu usurinta cerintelor si necesitatilor fiecarui client in parte, suntem prompti, gasim solutii indiferent cat de dificila este situatia respectiva, pastram confidentialitatea, suntem eficienti, profesionisti, contruim o relatie de tip win-win in care fiecare dintre noi are de castigat. Indiferent de tipul de interpretariat (consecutiv sau simultan), acesta este mult mai dificil decat o traducere scrisa, intrucat interpretul trebuie sa detina cateva abilitati esentiale pentru a asigura o interpretare corecta a mesajului transmis de catre emitator. Asadar, acesta trebuie sa aiba cunostinte avansate si bine structurate ale limbii in care se comunica, trebuie sa fie prompt si experimentat, sa poata gasi in timp util cuvintele corespondente limbii in care se realizeaza discursul, sa aiba aptitudini de comunicare la cel mai inalt nivel si o capacitate rapida de adaptare la stilul de vorbire al interlocutorului, etc. Interpretii care activeaza in cadrul companiei Anatres Consult detin toate aceste abilitati si competente, astfel ca voi veti fi extrem de multumiti de faptul ca ati apelat la serviciile noastre. Comunicarea cu partenerii straini se va desfasura in conditii optime, iar rezultatul intalnirii nu va putea sa fie decat unul de succes datorita acuratetei cu care se va interpreta fiecare mesaj. Indiferent de subiectul care se va trata la conferinta sau la evenimentul pentru care ne-ati solicitat, puteti fi convinsi ca de la noi, veti avea parte de seriozitate, profesionalism, promptitudine, flexibilitate, respect si confidentialitate.

Pe langa serviciile de interpretariat, expertii atestati ai companiei Antares Consult, va pun la dispozitie si servicii de traduceri in diverse domenii: juridic, tehnic, financiar, s.a, dar si servicii de consultanta in afaceri si servicii DTP (desktop publishing). Printre limbile pe care le stapanim excelent, se afla si: engleza, spaniola, franceza, italiana, etc.

Satisfactia clientului obtinuta prin furnizarea unor servicii de calitate ocupa locul intai in topul prioritatilor specialistilor companiei Antares Consult, iar acest lucru il pot confirma chiar si clientii care au apelat la noi: Miniprix, Areon, GED-Capital Development (companii autohtone), Puentes y calzadas infraestructuras SL (companii internationale).

Pentru o oferta de pret, ne puteti  contacta usor, prin intermediul paginii web a companiei traduceriantares.com, telefonic, prin e-mail sau la sediul nostru din Bucuresti. Rezultatele fructuoase ale colaborarii noastre nu vor intarzia sa apara si le veti putea sesiza inca de la inceput.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.