Intampinati-va clientii cu stil utilizand serviciile Acqua Development

Serviciile comerciale sunt extrem de importante, de calitatea acestora depinzand in mod direct succesul in afaceri. Oferirea unor servicii de calitate inseamna multumirea clientilor, atragerea unor noi utilizatori, dar si o metoda de publicitate indirecta dar extrem de eficienta. In ceea ce priveste afacerile publice ce au ca scop oferirea de servicii in mod direct catre o plaja extinsa de clienti, precum restaurante, puburi, sau alte localuri publice sau private, avem o metoda prin care sa sporiti calitatea serviciilor cu care va intampinati clientii. Asadar, pentru a obtine mai multe informatii referitoare la aceste date, nu ezitati si consultati randurile de mai jos!

De cele mai multe ori problemele restaurantelor sau locatiilor de acest profil sunt legate de servirea clientilor si de promptitudinea cu care chelnerii isi desfasoara activitatile. Din cauza aglomeratiei, acestia nu reusesc de fiecare data sa se ridice la inaltimea asteptarilor, ceea ce poate aduce nemultumirea clientilor. Pentru a evita asemenea situatii si pentru a imbunatati serviciile companiei dumneavoastra, va recomandam aplicatia Qrest, dezvoltata de firma Acqua Development.

Acqua Development este o companie a carei activitate presupune dezvoltarea de platforme software care sa optimizeze procesul de lucru din diverse domenii de activitate. Astfel, Qrest este o aplicatie destinata localurilor publice, platforma venind atat in ajutorul chelnerilor, cat si al clientilor. Pe scurt, Qrest ofera un meniu online ce poate fi accesat de orice client direct pe telefonul sau dispozitivul portabil ce ruleaza cu sistemul de operare Android sau iOS. Aceasta aplicatie poate fi asadar descarcata in mod gratuit de pe Google Play sau App Store si instalata pe orice telefon sau tableta ce ruleaza sistemele de operare deja mentionate.

Utilizand Qrest o sa aveti acces rapid si usor la o interfata usor de utilizat, ce o sa va puna la curent cu serviciile localului in cadrul caruia va aflati. Asadar, prin utilizarea aplicatiei o sa puteti accesa meniul restaurantului, puteti comanda bauturi sau mancare, puteti vizualiza recomandarile bucatarului, puteti solicita interventia unui chelner, achita nota de plata dar si multe altele. In acest fel, indatoririle chelnerilor vor fi reduse, acestia putandu-se ocupa de fiecare client in parte mult mai usor si rapid. In schimb, clientii vor fi multumiti de promptitudinea cu care sunt serviti, dar si de calitatea serviciilor oferite.

Pentru a putea utiliza aplicatia Qrest pe dispozitivul dumneavoastra, trebuie ca localul in cauza sa fie dotat cu platforma mentionata. Cei interesati pot afla mai multe informatii referitoare la Qrest prin accesarea platformei online cu acelasi nume sau prin utilizarea site-ului oficial Acqua Development. Aplicatia este disponibila in mai multe pachete tarifare, in functie de acestea fiind oferite servicii de baza sau servicii suplimentare. Dupa cum am specificat, Qrest poate fi usor utilizata chiar si de catre utilizatori neexperimentati si ruleaza fara probleme pe orice dispozitiv portabil ce utilizeaza sistemul de operare Android sau iOS.

Acqua Development, date de contact

Adresa firmei:
Bucureşti, Str. Mitropolit Nifon, Nr.2, Etaj 2, Sector 4
Telefon: 0722 414 444

Articol oferit de Zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.