Interioare amenajate ingenios cu ajutorul peretilor din sticla securizata de la Imperial Glass

pereti sticla securizata

Imperial Glass cu sediul principal in Oradea are ca principal domeniu de activitate comercializarea produselor din sticla securizata. Printre acestea putem enumera cabine de dus, paravane din sticla, usi din sticla, pereti sticla securizata si multe altele.

Compania noastra va pune la dispozitie o multime de modele de pereti sticla securizata astfel incat sa puteti oferi spatiilor interioare o transformare remarcabila indiferent daca este vorba despre un spatiu rezidential, unul de birouri sau chiar industrial. Aplicabilitatea acestor pereti sticla securizata este una deosebit de vasta iar aspectul estetic deosebit pe care il ofera este unul care nu este deloc de neglijat.

Portofoliul nostru de produse include tot ceea ce aveti nevoie pentru a crea amenajari interioare moderne si spectaculoase. Pentru a descoperi oferta noastra completa nu trebuie decat sa accesati site-ul nostru www.imperialglass.ro unde puteti vizualiza si cateva lucrari pe care le-am avut pana in prezent.

Un material inovativ care creeaza compartimentari originale si ingenioase

Sticla este un material ce dateaza din cele mai vechi timpuri si, chiar daca la inceput designerii au avut o reticenta in a utiliza elemente din sticla pentru amenajari, astazi gratie sticlei securizate oamenii au capatat mai multa incredere in includerea acestora in spatiile interioare.

Acesti pereti sticla securizata sunt creati pentru spatiile cu trafic intens datorita rezistentei pe care o ofera si reprezinta una dintre cele mai eficiente solutii pentru a compartimenta spatiile deschise. In special daca este vorba despre o zona de birouri in care este o activitate intensa ajutorul oferit de acesti pereti sticla securizata este mai mult decat bine venit. Sau, de exemplu, puteti sa utilizati o astfel de compartimentare a unei locuinte mici cum este o garsoniera, iar astfel veti avea parte de un interior modern in care veti avea tot ce v-ati dorit.

Si nu numai atat. Acesti pereti sticla securizata sunt sunt destinati birourilor firmelor, halelor de productie, bancilor si hotelurilor, locuintelor moderne care apeleaza tot mai frecvent la aceasta solutie, restaurantelor ca sa delimiteze zonele de fumatori de cea de nefumatori.

Calitatile deosebite oferite de pereti sticla securizata

Sticla asigura o vizibilitate maxima dar in acelasi timp asigura si intimitatea de care are nevoie oricine pentru a-si desfasura activitatea in liniste. Acesti pereti sticla securizata se pot chiar personaliza pentru reclama proprie sau sa aiba pe suprafata lor diverse modele. Astfel de aspecte depind in totalitate de preferintele fiecaruia in parte.

Asadar compania noastra va ofera posibilitatea de a va transforma spatiile interioare radical, astfel incat sa devina spatii delimitate eficient pentru desfasurarea tuturor activitatilor dorite.

Va oferim tot ceea ce aveti nevoie pentru amenajari interioare

Noi suntem Imperial Glass, o companie care se axeaza pe oferirea unor solutii profesionale prin intermediul unor produse inovative cu calitati deosebite si avantaje pe masura. Daca sunteti in cautarea unor asemenea produse atunci cu siguranta acesti pereti sticla securizata sunt o optiune mult mai economica si eficienta pentru a va indeplini toate necesitatile in materie de amenajari interioare.

Pentru a accesa aceste solutii nu trebuie decat sa intrati pe site-ul nostru www.imperialglass.ro unde veti gasi toate detaliile necesare pentru a comanda.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.