International Know-How Center organizeaza cursuri ingrijitoare batrani!

cursuri ingrijtoare batraniEsti somera sau te-ai saturat de actualul loc de munca si vrei sa-ti petreci timpul avand grija de cei aflati in nevoi? Iti surade ideea de a lucra in strainatate sau in tara, ca ingrijitoare de batrani? Vrei sa poti obtine un certificat care sa ateste abilitatile tale in domeniu? International Know-How Center organzeaza cursuri ingrijitoare batrani, in judetul Bihor.

La cursuri ingrijitoare batrani organizate de International Know-How Center iti vei putea aprofunda cunostintele si vei invata de la formatori profesionisti ce inseamna sa ai cu adevarat grija de cei in varsta. Iti vor fi predate toate notiunile de baza, pentru ca la final sa obtii certificatul necesar angajarii, recunoscut atat in tara, cat si in strainatate. Mai mult, aceste cursuri sunt de bun augur si pentru cei care au de ingrijit acasa un membru al familiei, bolnav sau batran.

De ce trebuie sa alegi International Know-How Center? Simplu: pentru ca suntem un centru de pregatire profesionala a adultilor autorizat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului prin Autoritatea Nationala pentru Calificari.

Echipele noastre numara doar profesionisti gata sa formeze personal calificat in diferite domenii aflate la mare cautare pe piata muncii. Inscrie-te la cursuri ingrijitoare batrani si profita de sansa!

Cursuri ingrijitoare batrani-Cunostinte aprofundate si atestate!

Azilul de batrani este fara indoila unul dintre cele mai triste locuri. Chiar daca aici batranii primesc atentia de care au nevoie, niciodata acestia nu se vor simti ca acasa. Nu intamplator, cei trecuti de o anumita varsta se tem ca vor fi abandonati, mai devreme sau mai tarziu, in centre de acest gen, departe de caldura familiei si departe de confortul propriului camin. Din comoditate, din ignoranta si din neputinta, multi copii aleg acesta alternativa si iti lasa parintii sau bunicii in grija personalului specializat. Aceasta nu este neaparat singura solutie!

Pentru a evita internarea la azile, multe familii cauta ingrijitoare de batrani care sa-si poata oferii serviciile la domiciliul celor aflati in nevoie. Cu alte cuvinte, ingrijitoarele de batrani sunt solutia ideala pentru cei care vor sa aiba garantia unei ingrijiri corecte, atente si responsabile. Astfel, acest job este unul foarte cautat, si totodata, banos.

Chiar daca ingrijirea unor persoane in varsta necesita responsabilitate si un set important de informatii , oricine poate sa dobandeasca cunostinte in domeniu. Cum? Prin intermediul unor cursuri ingrijitoare batrani. Cursurile de acest gen te invata cum sa ai rabdare cu batranii bolnavi, cum sa-i intelegi si cum sa-i sprijini pentru a se vindeca sau pentru a-si recastiga increderea in fortele proprii.

International Know-How Center: cursuri ingrijitoare batrani, in judetul Bihor!

Pentru a putea activa ca ingrijitoare de batrani, este obligatoriu sa ai fie certificat de infirmiera sau diploma de asistenta, fie certificat de ingrijitoare de batrani la domiciliu. Daca nu ai terminat o scoala de profil si ai nevoie de un certificat care sa ateste cunostintele in domeniu, International Know-How Center iti vine in ajutor si iti pune la dispozitie cursuri ingrijitoare batrani.

Cursul urmareste sa formeze atat competente legate de ingrijirea corecta, cat si competente sociale, necesare in interactiunea cu persoanele aflate la varsta a treia sau bolnave.  Cursurile se desfasoara timp de 2 luni, la sediul centrului nostru, in judetul Bihor. Pentru informatii suplimentare cu privire la cursuri ingrijitoare batrani, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.