International Service Company: Servicii de secretariat pentru succesul afacerii tale

Sunteti la inceput de drum si aveti nevoie de asistenta de specialitate sau suport secretariat profesionist? Gestionarea activitatilor ce tin de domeniul secretariatului reprezinta o problema pentru firma dumneavoastra? Acum puteti rezolva aceste probleme ce denatureaza imaginea companiei a carei activitate o manageriati! International Service Company vine in ajutorul dumneavoastra cu o serie variata de servicii, printre care si servicii de secretariat specializate.

De cele mai multe ori, modul in care va intampinati clientii reprezinta prima impresie pe care o lasati, impresie care va poate garanta succesul sau va poate depuncta la nivel de imagine si incredere. Dupa cum bine stim, prima impresie este cea care conteaza cel mai mult, iar daca ne gandim la domeniul afacerilor, o impresie excelenta poate creste numarul clientilor si recomandarilor ducand intr-un sfarsit la cresterea profitului inregistrat de compania dumneavoastra. Asadar, asigurati-va ca personalul care se ocupa de contactul direct cu clientii firmei este instruit si isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii, fara a genera probleme sau reclamatii.

international services companyOrice firma care se respecta si care doreste sa pastreze un contact direct cu potentialii clienti sau cu actualii beneficiari, dispune de o sectie de secretariat. De regula, serviciile de secretariat includ: activitati de receptie, directionarea corespondentei, intampinarea vizitatorilor, preluarea apelurilor telefonice si multe altele, ceea ce inseamna ca personalul angajat in gestionarea acestor activitati trebuie sa fie cu experienta si specializat in relationarea cu persoanele terte ce nu au o legatura cu domeniul de activitate al firmei dumneavoastra. Astfel puteti obtine opinii constructive din partea clientilor dumneavoastra, puteti efectua strategii de marketing si puteti satisface cerintele clientilor usor si rapid.

Dar, pentru toate acestea aveti nevoie de oameni de calitate, seriosi si dedicati. Daca sunteti in cautarea unor astfel de persoane si inca nu ati gasit angajatul care sa satisfaca cerintele impuse, apelati la serviciile puse la dispozitie de International Service Company. Cu sediul in Cernavoda, firma dispune de personal cu experienta ce poate fi solicitat in orice moment pentru efectuarea serviciilor de secretariat. In acest mod, puteti fi siguri de alegerea facuta, lucrand direct cu oameni ce au o vasta experienta in acest domeniu si care nu necesita o perioada de acomodare sau instruire.

In afara serviciilor de secretariat, International Service Company ofera si servicii de: curatenie interioara birouri, sedii de firma, ateliere de productie, etc, curatenie exterioara si amenajare spatii verzi, suport de curierat, suport operare calculatoare, suport administrativ functionaresti, suport retele de calculator, suport inginerie constructii civile, suport control si gestiune materiale, vanzari/cumparari/intermedieri, Tally si Draft Survey si multe altele.

Pentru solicitarea serviciilor de secretariat, utilizati datele de contact din josul prezentului articol sau accesati pagina online International Service Company. Puteti solicita date suplimentare privitoare la tarifele solicitate pentru serviciile dorite (preturile sunt avantajoase, disponibile in functie de cerintele fiecarui client), precum si alte informatii necesare in vederea stabilirii unei colaborari, un reprezentant International Service Company fiind mereu la dispozitia dumneavoastra. Nu uitati, pentru servicii de secretariat complete si complexe, apelati la personalul profesionist oferit doar de International Service Company.

International Service Company, contact:

HEAD OFFICE:
CERNAVODA, JUD.CONSTANTA,STR.ENERGIEI BL.C2, AP.16
COD 905200
TEL/FAX (+4) 0241-236341

OFFICE:
CERNAVODA, JUD.CONSTANTA, STR.MEDGIDIEI, BL.H3, AP.39
COD 905200
TEL/FAX ( +4) 0241-237677

Email: isc_gxg@msn.com

NR.REG.COM.:J13/1358/1996 ;CUI –R 8424761
CAPITAL SOCIAL : 75 000 LEI RON

In momentul in care vei contacta firma nu uita sa mentionezi faptul ca ai gasit-o in reteaua zoom-biz, beneficiind astfel de reducere de pret.

Citeste si alte materiale interesante, aici!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.