International Services Company – Pune curatenia profesionista pe primul plan!

curatenie interiorModul in care va pastrati ordinea in propria casa poate dezvalui o multime de lucruri despre dumneavoastra, de la cat de mult va place sa va ingrijiti, pana la cat de disciplinati sunteti. Ordinea si curatenia ar trebui sa fie doua atuuri ale caminului dumneavoastra, insa nu doar atunci cand stiti ca urmeaza sa aveti pe cineva in vizita, ci in orice moment al zilei. Iar aceasta curatenie trebuie sa persiste indiferent ca este vorba de un atelier de casa, atelierul de productie, un birou sau un sediu de firma. Pentru a va veni in sprijin, compania International Services Company din Cernavoda (judetul Constanta) va sta la dispozitie cu o gama diversificata de servicii profesionale in domeniul curateniei pentru interior si exterior.

Cat priveste curatenia de interior, in cazul in care sunteti in cautarea unui prestator de servicii de curatenie profesionala pentru interior, compania din Cernavoda va sta la dispozitie cu servicii de cea mai buna calitate. Nu conteaza ca aveti de curatat un atelier de productie, un birou sau un sediu de firma, specialistii firmei realizeaza curatenia in cel mai eficient mod posibil, dispunand de resursele necesare (echipamente performante, consumabile profesionale, personal specializat).

In ceea ce priveste curatenia in locuinta, este clar faptul ca familia merita sa traiasca intr-un mediu curat si igienizat. Familia dumneavoastra are dreptul la sanatate. International Services Company asigura curatenia spatiilor rezidentiale si astfel va ofera timp pentru ceea ce conteaza cu adevarat. La fel de importanta ca mediul curat dintr-o locuinta este si desfasurarea activitatii intr-un mediu curat, igienizat si ingrijit la locul de munca. Adevaratii profesionisti de la firma din Cernavoda vad importanta in detalii si cauta perfectiunea in toate formele sale, iar curatenia se vede in interesul pentru livrarea unor produse ireprosabile.

Biroul dumneavoastra reprezinta locul in care curatenia trebuie sa fie desavarsita, un birou intretinut si curat poate reprezenta un atu. Biroul sau cladirea in care va desfasurati activitatea este una dintre cele mai scumpe investitii pe care trebuie sa o faceti pentru ca afacerea dumneavoastra sa fie profitabila. De asemenea, o curatenie executata periodic va contribui si la sanatatea personalului care isi desfasoara activitatea in birou. Protejati-va investitia apeland la serviciile de curatenie oferite de International Services Company.

Cateva dintre operatiunile de curatenie la birou ce sunt executate de International Services Company:

– Curatarea mobilierului existent;

– Curatarea intrerupatoarelor electrice;

– Curatarea instalatiei de iluminat si de incalzit;

– Curatarea tocurilor de usi si ferestre;

– Curatarea usilor de acces;

– Spalarea geamurilor (interior, exterior);

– Aspirarea si spalarea mecanizata a pardoselilor acoperite;

– Aspirarea suprafetelor acoperite (mocheta);

– Curatarea holurilor de acces si a scarilor;

– Curatarea balustradelor;

– Evacuarea resturilor menajere si depozitarea lor in punctele de colectare.

Infiintata in anul 1996, firma din judetul Constanta a acumulat experienta necesara prestarii unor servicii de calitate, care sa satisfaca cu succes necesitatile clientilor sai. Aceste servicii se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Pe langa serviciile de curatenie pentru interiorInternational Services Company sta la dispozitia clientilor sai cu o gama diversificata de servicii profesionale de amenajare spatii verzi si suport in cazul unor activitati profesionale precum: curierat, secretariat, inginerie, gestiune si multe altele.

Date de contact:

Str .Medgidiei, bl.H3, ap.39, Cernavoda, Constanta

Telefon: 0241 235 603

Articol oferit de zoom-biz.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.