Interpretariat oferit de Antares Consult!

Antares Consult, un partener ideal in afaceriPe langa traduceri si consultanta in afaceri, compania ofera si interpretariat, posibil datorita personalului calificat, special instruit in domeniu. Interpretariatul consecutiv sau simultan iti este pus la dispozitie de compania Antares Consult la preturi avantajoase. Prin intermediul personalului specializat, Antares Consult ofera solutia potrivita pentru intalnirile de afaceri sau conferinte. Compania ofera servicii de interpretariat cu traducere din limbi internationale cum ar fi spaniola, engleza, germana, italiana si franceza, dar si altele. Echipa firmei iti ofera servicii de calitate oferite cu profesionalism, promptitudine si responsabilitate in interesul fiecarui client.

Interpretarile sunt extrem de utile in crearea unor relatii de afaceri de succes, in care fiecare participant la o intalnire sau un eveniment reuseste sa se faca inteles. Expertii companiei Antares Consult garanteaza realizarea unor traduceri de mare acuratete. In contextul dezvoltarii relatiilor internationale, serviciile de interpretariat capata o importanta tot mai mare. Vei avea parte de servicii rapide si de calitate pentru succesul afacerii tale si a relatiilor tale internationale. Serviciile de interpretariat sunt oferite pentru conferinte, consultatii medicale, intalniri de afaceri, seminarii, deschideri de conturi, obtineri de credite, cursuri etc.

Despre interpretariat!

Antares Consult ofera interpreti experimentati pentru orice forma de interpretariat doresti. Afacerile tale vor prospera si relatiile internationale vor fi mentinute in cele mai bune conditii. Cele doua tipuri de interpretariat sunt consecutiv si simultan. Interpretariatul simultan este cel mai dificil tip de interpretariat intrucat este utilizat in conferinte si intalniri de afaceri. Pentru realizarea traducerilor, interpretul trebuie sa cunoasca bine limbile respective. Celalalt tip de interpretariat este consecutiv si este utilizat pentru semnarea documentelor sau in cazurile in care una sau doua persoane care participa la o conferinta nu cunosc limba vorbita.

Pentru a-ti dezvolta relatiile pe plan international, un interpret te va ajuta in acest sens. In special, in cadrul intalnirilor de afaceri este necesara prezenta unui interpret care sa faciliteze comunicarea intre reprezentantii unor companii din tari diferite. Astfel de servicii sunt din ce in ce mai solicitate in ziua de azi, odata cu dezvoltarea relatiilor de afaceri intre state. Antares Consult iti ofera in aceste situatii o echipa pregatita, capabila sa ia parte la orice tip de intalnire. Apeleaza cu incredere la interpretii competenti autorizati ai companiei Antares Consult pentru a obtine servicii de calitate la preturi excelente.

Cine ofera servicii de interpretariat?

Compania Antares Consult, infiintata in Bucuresti are ca obiect de activitate sprijinirea companiilor in expansiunea lor internationala. Echipa Antares Consult este alcatuita din oameni cu o bogata experienta in domeniu, pentru a putea adapta cerintele fiecarui client. Acestia raspund cu promptitudine fiecarei solicitari, gasind solutiile optime. Serviciile de traducere sunt oferite in domeniul juridic, financiar si tehnic, putand realiza traduceri din tari de circulatie internationala cum ar fi engleza, franceza, italiana si altele. Fie ca este vorba de persoane fizice sau juridice, echipa realizeaza traduceri si interpretari la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre expertii firmei Antares Consult.

 

Datele de contact ale firmei Antares Consult

Adresa firmei: Calea Dorobanti,Nr. 49, sector 1, Bucuresti

Telefon: 0729 077 004

Email: georgiana.rotaru@antaresconsult.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.