Intretinere ascensoare

intretinere ascensoare

Firmele ce au ca principal obiect de activitate pe langa proiectarea si montajul plus intretinerea ascensoarelor, au in general si relatii comerciale stranse cu alte firme de prestigiu, din Europa, firme ce au si ele rezultate deosebite in privinta producerii ascensoarelor electrice, a celor hidraulice, de orice  dimensiuni precum si instalatii utilizate pentru depasirea barierele arhitectonice de catre persoanele ce au cu dizabilitati si nu in ultimul rand, au piese si subansamble ce sunt folosite pentru ascensoare.

Produsele cat si componentele ce sunt fabricate de firmele executantesi de cele are asigura intretinerea ascensoarelor, sunt produse certificate, conform Directivei cu nr. 95/16/EC si societatea are  implementat inclusiv certificatul, cu sistem integrat de management al  calitatii precum si cel pentru securitate ocupationala.

Produsele care sunt oferite de catre acestea, acopera intreaga gama de interes, solutii si modele atat acestea cat si solutiile furnizte de specialisti fiind considerate unice pe piata romaneasca.

Vasta firmelor din acest domeniu si experienta acumulata de ele in montajul si modernizarea lor precum si in intretinerea si reparatia acestor lifturi electrice si al lifturilor hidraulice al acsetor sisteme de ridicare de orice fel, care au atins grade inalte de prestigiu si de afirmare.

Companiile care sunt specializate in acest domeniu, au ca si principala preocupare sa realizeze instalatii incepand de la examinarea preliminara a cererii si ofertei, la recomandarile tehnice ce sunt facute de catre clienti, pana la  proiectare, livrare si montaj , urmata firesc de punerea acestora in functiune.

Firmele care sunt specializate in operatiuni de intretinerea ascensoare pot sa ofere gratuit inclusiv inspectii si masuratori ce sunt facute la fata locului dar si estimari asupra proiectului.

Specialistii sunt mereu la dispozitia clientilor cu informatii si detalii ce pot sa le fie acestora de folos.

Modernizarile ascensoarelor

Top Total Com Service lucreaza chiar si impreuna cu clientii lor, putand astfel sa dezvolte niste solutii adaptate putand in acest fel sa fie modernizate si ascensoarele vechi, combinand eficienta cu costurile si avand un nivel maxim de calitate.

Solutiile privind montajul si intretinerea ascensoarelor care sunt propuse de catre specialisti pot sa asigure:

  • transport comfortabil cu acordarea unei atentii deosebite sigurantei pasagerilor;
  • economii ce sunt facute la energie;
  • nivel ridicat de randament;
  • compatibilitate foarte buna;
  • minimizare in privinta costurilor de intretinere;
  • design modern.

Solutii pentru modernizare

Solutiile de modernizare sunt foarte flexibile, astfel incat acestea pot sa fie adaptate la orice nevoi.

Dintre solutiile existente de modernizare, sunt incluse atat cabinele cat si usile, ca si dispozitivele motoarelor si panourile de comanda si dispozitivele de semnalizare folosite la cabina si palier.

Inlocuirea cabinelor vechi sau stricate, se pot face prin intermediul operatiunilor de intretinere al ascensoarelor, acestea fiind schimbate cu altele noi.

In cazul in care se refac, cabinele, asta se poate face prin inlocuirea lor cu finisaje interioare pe care le au cu alte panouri noi si deasemenea prin inlocuirea podelei si plafonului.

Cu ajutorul iluminatului modern si mana curenta, utilizandu-se  o cutie de comanda din inox, se poate da cabinei ascensorelor o infatisare noua.

 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.