Intretinere spatii verzi. Sfaturi utile pentru un gazon perfect

Intretinere spatii verzi. Sfaturi utile pentru un gazon perfectGazonul englezesc, vesnic verde, perfect indiferent de sezon, este visul oricarui gradinar. Cine nu-si doreste sa se poata mandri fie vara, fie iarna cu un gazon impecabil care sa imbie la relaxare si multa voie buna? Pentru a te putea bucura si tu de un astfel de gazon, trebuie sa respecti cateva sfaturi simple, insa extrem de utile care vor transforma orice gazon dintr-o Cenusareasa intr-o adevarata printesa gata de bal. Daca totusi gradinaritul nu este punctul tau forte, insa iti doresti un gazon impecabil in fata casei, apeleza si tu la servicii intretinere spatii verzi de la Coman Spatii Verzi din Timisoara.

Intretinere spatii verzi de la Coman Spatii Verzi

 

Din fericire, toti timisorenii pot apela la serviciile de intretinere spatii verzi pe care Coman Spatii Verzi le pune la dispozitie. Cu o experienta vasta in acest domeniu, Coman Spatii Verzi iti propune servicii impecabile de intretinere spatii verzi.

Ce presupune serviciul de intretinere a spatiilor verzi? Trebuie sa enumeram:

1. Intretinerea gazonului: tundere, fertilizare, plivirea buruienilor, reinsamantare, aerare, scarificare, tavalugire si erbicidare selectiva;

2. Intretinerea plantelor include tratamente fitosanitare si cosmetizare;

3. Intretinerea arbustilor si arborilor, dar si a pomilor fructiferi, toaletare si stropire, tratarea arborilor impotriva daunatorilor si a bolilor;

4. Sistemele de irigat. Coman Spatii Verzi se ocupa de mentinerea sistemelor de irigat in buna functionare. In caz de defectiuni , inlocuieste piesele uzate si se ocupa si de programarea computerului, totul realizandu-se in functie de sezon;

5. Lucrari de intretinere diverse precum deszapezirea, taierea copacilor sau curatarea terenurilor si a iazurilor.

Gazonul – Ghid complet pentru intretinere spatii verzi

 

Pentru a avea un gazon perfect, gazonul mult visat, trebuie sa detii cunostinte avansate de intretinere spatii verzi, insa trebuie sa ai si foarte multa rabdare. Rezultatele nu se vad peste noapte, dar daca esti insistent si perfectionist vei reusi sa obtii gazonul perfect inca de la prima incercare.

Ia aminte la urmatoarele sfaturi si cu siguranta vei reusi sa obtii gazonul mult visat:

1. Taierea. Este important sa tai periodic gazonul, deoarece in acest mod se va indesi. Este de preferat sa abordezi o tehnica de taiere care merge pe principiul “putin si des”. Vara este Intretinere spatii verzi. Sfaturi utile pentru un gazon perfect1de preferat sa lasi gazonul mai lung pentru a rezista cu bine secetei. Este importanta si masina de tuns iarba. Nu te zgarci si cumpara ceva de calitate!

2. Fertilizarea. Datorita faptului ca iarba este taiata des si, astfel, sunt eliminati nutrientii, va trebui sa te ocupi si de fertilizarea periodica a gazonului. Incepand cu primavara, la fiecare 4-5 saptamani trebuie sa te ocupi de fertilizare.

3. Udarea. Udarea constanta este esentiala, aceasta depinzand de umiditatea din aer si de temperatura. Udarea se realizeaza manual sau chiar automat, ceea ce inseamna un minim de efort din partea ta.

4. Scarificarea si aerarea. Sunt necesare pentru ca gazonul tau sa poata respira si sa fie frumos, proaspat si vesnic verde. Indeparteaza periodic iarba uscata si ocupa-te de aerarea gazonului si vei vedea rezultatele.

5. Monitorizarea buruienilor. Buruienile trebuie indepartate, nu fac casa buna cu un gazon perfect. Opteaza pentru mijloace mecanice si abia, in ultima instanta, pentru erbicidare.

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege serviciul de intretinere spatii verzi de la Coman Spatii Verzi. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Coman Spatii Verzi? Pentru detalii, suna la numarul 0747-770.681 sau trimite un e-mail pe adresa coman.daniela@clicknet.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.