Iron & Steel Design – garantia calitatii in constructii

Treptat, odata cu dezvoltarea fulgeratoare a marilor aglomerari urbane, impanzite de fel si fel de constructii, care mai de care mai impunatoare, pe piata au inceput sa apara tot mai multe firme care sa ofere servicii moderne in domeniul constructiilor. O astfel de firma care ofera o noua viziunea asupra domeniului constructiilor este Iron & Steel Design din Chitila, judetul Ilfov. In scurtul timp de la aparitia ei pe piata, in 2007, compania a acumulat destul de multa experienta, putand garanta in acest moment confectii metalice de calitate in orice tip de constructii, atat civile cat si industriale.

 Profesionistii firmei Iron & Steel Design, cu o vasta experienta in domeniu, va stau la dispozitie cu servicii profesionale si la inalte standarde in domeniul:

– constructiilor, executiei si montajului de confectii metalice (cochilii metalice, scări interioare, balcoane, grilaje, copertine, porți și panouri de gard, hale industriale, poduri, garaje, confecții din fier forjat).

 – uși A.L.A., confecții metalice din fier forjat, structuri metalice din fier forjat.

 – suduri autorizate ISCIR.

 Conform devizei “orice se poate produce din <fier> se poate executa!”, Iron & Steel ofera clientilor tot ce este mai bun in termeni de inovatie, siguranta si calitate.

 Apropo de siguranta si calitate, specialistii confectiilor metalice ai companiei Iron & Steel Design asigura suduri autorizate ISCIR, la cele mai avantajoase tarife existente pe piata acestui domeniu de activitate. Pentru acest serviciu, Iron & Steel Design poseda o echipa de sudori autorizati ISCIR si un inginer responsabil tehnic cu sudura autorizat ISCIR.

 Sudarea autorizata ISCIR include sudura cu electrozi inveliti, sudura ce are o mare aplicabilitate, in ceea ce priveste materialele de baza, grosimile acestora, pozitiile de sudare si conditiile de lucru. Prin procedeul de sudare cu electrozi inveliți, pot fi sudate in orice pozitie, oteluri, fonte, cupru si aliajele sale, aluminiu si aliajele sale, titan, nichel, magneziu si aliajele sale, cu grosimi de peste 0,8 mm. Un sudor autorizat ISCIR cunoaste foarte bine acest procedeu care poate fi folosit in conditiile foarte dificile ale santierului si chiar sub apa.

 Ce inseamna ISCIR ? 

Este Inspectia de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune si Instalatiilor de Ridicat si este o organizatie tehnica de stat insarcinata cu stabilirea normelor de calitate si siguranta pentru instalatii si echipamente. Tocmai din aceasta cauza, autorizarea de catre acest organism a sudorilor companiei ilfovene Iron & Steel Design este o garantie a calitatii sudurii executate si a functionabilitatii in parametrii optimi a instalatiei pentru care aceasta sudura a fost performata.

 Clasificare procedeelor de sudare:

 În conformitate cu ISO 4063:1998, procedeele de sudare se clasifică astfel:

– 111 sudare cu arc electric cu electrod învelit

– 114 sudare cu arc electric cu sârmă tubulară

– 121 sudare su strat de flux cu electrod sârmă

– 131 sudare cu arc electric în mediu de gaz inert cu electrod fuzibil(MIG)

– 135 sudare cu arc electric în mediu de gaz activ cu electrod fuzibil(MAG)

– 136 sudare cu arc electric în mediu de gaz activ cu sârmă tubulară

– 137 sudare cu arc electric în mediu de gaz inert cu sârmă tubulară

– 141 sudare cu arc electric în mediu de gaz inert cu electrod de volfram(WIG)

– 15   sudare cu plazmă

– 311 sudare oxiacetilenică

 Pentru mai multe detalii in legatura cu acest mod de lucru ISCIR vizitati site-ul firmei: www.ironsteeldesign.ro.

 Datele de contact:

Str. Alexandru Ioan Cuza Nr.4 Chitila  Ilfov,  077045

E-mail: office@ironsteeldesign.ro

Telefon: 0314377665

Fax: 0314377665

Mobil: 0722275514

În momentul în care veți contacta firma, menționați ca ați găsit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obține cel mai bun preț.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.