iTechSol iti ofera o noua alternativa pentru incalzire

iTechSol iti ofera o noua alternativa pentru incalzireIn ziua de azi, toti oamenii sunt intr-o continua cautare de noi tehnologii alternative, care sa fie mai ieftine in utilizare, pentru incalzirea locuintelor sau cladirilor. Pompa de caldura este un echipament modern bazat pe principiul transferului de caldura dintr-un loc, numit sursa, intr-un sistem de incalzire centrala, folosind doar o mica cantitate de energie electrica. Daca doresti sa ai si tu un asemenea sistem modern, firma iTechSol iti pune la dispozitie sisteme eficiente de incalzire bazate pe pompe de caldura aer-apa, Thermia.

Ce este pompa de caldura?

Pompa de caldura este un echipament ce transfera caldura dintr-un loc, denumit sursa, intr-un sistem de incalzire centrala si utilizeaza doar o mica cantitate de energie electrica. Cele mai multe pompe de caldura, utilizate in zilele noastre, transfera caldura de la o sursa cum ar fi: aerul, apa sau solul, ce au o temperatura mai mica intr-un sistem, la o temperatura mai mare.

In mod normal acest lucru nu e posibil, deoarece caldura intotdeauna este cedata dintr-o sursa calda spre un mediu rece. Pompa de caldura realizeaza exact opusul, fortand caldura sa-si schimbe directia naturala de transfer.

Peste tot exista cantitati imense de caldura solara stocata in aer, apa sau sol, cantitati mult mai mari decat consumul. Aceasta energie este gratis, fiind la dispozitia tuturor, iar tu trebuie doar sa o exploatezi.

Principul de functionare al unei pompe de caldura

Modalitatea de transformare in energie termica a energiei din mediul inconjurator sau metoda de “functionare inversa a frigiderului”, este cunoscuta de multi ani, dar solutiile de aplicare in domeniul termic s-au dezvoltat marcant abia in ultima perioada de timp. Impulsul de dezvoltare a fost dat de pretul tot mai mare al resurselor conventionale de combustibili. Pompa de caldura inseamna, in primul rand, fiabilitate ridicata, cheltuieli reduse de service si intretinere, economie insemnata de resurse si combustibili.

Partile componente principale ale unei pompe de caldura sunt: compresor, condensator, subracitor, ventil de expansiune si vaporizator. Agentul frigorific actioneaza intr-un sistem inchis de conducte si nu are contact cu mediul inconjurator. Principala calitate a acestui agent este ca vaporizeaza la temperaturi scazute, de pana la –40°C. Pentru a vaporiza, pompa de caldura are nevoie de o cantitate de energie, care este preluata din sursa de caldura. Pompele de caldura iti pun la dispozitie un mod necostisitor si fiabil de a-ti incalzi casa, de a produce apa calda si de a raci casa in timpul verii, totul la costuri mai reduse. Acest sistem iti ofera o incalzire avantajoasa, prietenoasa fata de mediu si independenta fata de petrol si gaz sau alti combustibili.

Pompele de caldura Thermia reprezinta o alternativa ecologica, ele nu emana nici un fel de gaze toxice si nu afecteaza mediul inconjurator. Aceste pompe folosesc cu eficienta energia iTechSol iti ofera o noua alternativa pentru incalzire1solara acumulata in pamant, livrand de 4-5 ori mai multa energie fata de energia electrica folosita de pompa. Aceasta energie exista in permanenta si se reincarca cand soarele incalzeste pamantul. In mediul inconjurator exista mari cantitati de energie solara inmagazinata. Pompele de caldura preiau si transforma aceasta energie intr-un mod economic, care este foarte eficient.

Apeland la produsele comercializate de catre firma iTechSol vei realiza importante economii cu factura pentru incalzire pe timp de iarna. In plus, vei folosi o tehnologie nepoluanta si inepuizabila!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege pompe de caldura aer apa Thermia iTechSol. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele iTechSol? Suna la numerele 0265-343.013 si 0745-667.888 sau trimite un e-mail pe adresa contact@panoultau.ro!

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.