iTechSol – Maximum de confort cu minimum de investitii

Pompe-de-caldura-aer-apa-w92vUProdus relativ nou pe piata din Romania, pompa de cladura este cea mai ieftina solutie pentru conditionarea aerului din incaperi si pentru incalzirea apei menajere. Asadar, daca esti in cautarea unei companii care sa-ti ofere accesul la o gama difersificata de pompe de caldura, performante, furnizate de importanti producatori in domeniu, iTechSol este solutia perfecta! Firma are ca obiectiv oferirea de produse menite sa imbunatateasca stilul de viata al consumatorilor si sa scada consumul de resurse ale pamantului prin folosirea energiei regenerabile. Astfel, iTechSol iti pune la dispozitie pompe de caldura aer-apa Thermia la preturi excelente, care odata montate vor aduce beneficii greu de ignorat, incepand cu sporirea nivelului de confort in locuinte si terminand cu facturi reduse la intretinere.

Ce sunt pompele de caldura

O pompa de caldura este o instalatie care, consumand lucru mecanic, transfera caldura de la un mediu de temperatura mai joasa la altul de temperatura mai inalta. Astfel, cantitatea de caldura transmisa mediului cald este mai mare decat lucrul mecanic transferat. Cu alte cuvinte, pompa de caldura este un dispozitiv care transfera caldura in sensul invers pe care il are aceasta in miscarea sa naturala. Comparativ cu o centrala pe gaze sau lemne, pompa de caldura ofera in primul rand costuri scazute de intretinere si functionare, un avantaj ce face ca un numar tot mai mare de persoane sa recurga la aceasta forma de incalzire si producere a apei calde. Altfel spus, acest dispozitiv asigura independenta fata de combustibili, fie gazosi, lichizi sau solizi, in sensul ca acesta extrage energia din mediul natural, cu potential inepuizabil si o livreaza casei, pentru a conditiona aerul si pentru a incalzi apa menajera.

Avantajul pompelor de caldura aer-apa oferite de iTechSol

Pompele de caldura aer-apa folosesc aerul din mediul inconjurator ca sursa de caldura. Avantajul major al acestor echipamente este faptul ca se monteaza extrem de simplu si nu necesita lucrari speciale de amenajare. Mai mult decat atat, distributia agentului termic se face prin suprafete radiante, fie prin ventiloconvectori sau centrale de tratare aer. In plus, pompele de caldura aer-apa oferite de iTechSol functioneaza atat pentru racirea sau incalzirea spatiilor, cat si pentru prepararea apei calde menajere. In aceasta categorie de pompe de caldura se regasesc mai multe modele in functie de modul de instalare al acestora, si anume: pompe de caldura aer-apa cu montaj exterior, interior si tip split.

iTechSol ofera o alternativa economica de incalzire prin intermediul unei game diversificate de pompe de caldura aer apa Thermia, cu ajutorul carora vei reduce costurile de incalzire cu pana la 75%. Produsele Thermia se remarca prin constructia robusta, fiabilitate si durabilitate, materialele si componentele acestora fiind de o calitate excelenta. Pompele de caldura aer-apa puse la dispozitie de catre iTechSol se instaleaza rapid si usor atat in interiorul, cat si in exteriorul unei locuinte. Dincolo de toate acestea, iTechSol iti ofera accesul nu numai la produse realizate dupa inalte standarde calitative, ci si la tarife foarte avantajoase.

Din portofoliul de produse oferite de iTechSol fac parte si: panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de caldura, turbine eoliene, solutii de incalzire in pardoseala, metode de iluminat cu LED, precum si multe altele. Datorita profesionalismului si colaborarii cu firme de renume la nivel international, iTechSol pune la dispozitia clientilor din Romania solutii inteligente si economice menite sa imbunatateasca confortul si stilul de viata. Produsele pe care le comercializam sunt destinate atat persoanelor fizice cat si celor juridice. Pentru informatii suplimentare, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.