Iubesti lumina naturala? Sigur iti vor placea peretii de sticla securizata de la Imperial Glass!

10171877_274865406023903_7742865702840874710_nPentru ca o incapere sa ofere confort celor care lucreaza in ea sau celor care locuiesc acolo e necesar sa fie bine luminata. Luminarea naturala este intotdeauna de preferat celei artificiale. Lumina naturala nu oboseste ochii, ci dimpotriva, creeaza o senzatie placuta de relaxare. Persoanele care lucreaza intr-un spatiu in care lumina naturala patrunde usor se simt mai putin inchise decat cele care lucreaza intr-un spatiu care nu poate fi luminat decat artificial. Peretii de sticla securizata sunt o modalitate eficienta de a compartimenta un spatiu mare permitand luminii naturale sa patrunda peste tot. Acesti pereti sticla securizata creeaza senzatia de spatiu marit si aerisit. Ei sunt o alegere buna si in cazul incaperilor care nu sunt foarte spatioase, dar in care lucreaza multi oameni. Prin amplasarea unor pereti sticla securizata se pot crea mai multe birouri care sa le ofere angajatilor linistea si intimitatea de care au nevoie fara sa fie complet izolati de colegii lor.

Daca doriti sa compartimentati un spatiu intr-un modalitate moderna si placuta din punct de vedere vizual, compania Imperial Glass din Oradea va pune la dispozitie pereti sticla securizata de calitate superioara. Compania nu se ocupa doar cu comercializarea sticlei, ci si cu prelucrarea ei. Astfel, sticla securizata poate fi personalizata prin sablare, laminare si lipire, astfel incat sa arate exact asa cum va doriti.

Cum se obtine sticla securizata?

Securizarea sticlei e o procedura care presupune incalzirea ei la 650 de grade urmata de racirea brusca. In acest fel sticla devine mult mai rezistenta la socurile mecanice decat cea obisnuita. Sticla securizata se zgarie mai greu decat cea obisnuita, asa ca isi mentine aspectul placut in timp.

Peretii despartitori din sticla securizata pot fi de multe ori loviti accidental, asa ca rezistenta lor e foarte importanta. Daca vorbim de despartitori dintr-un spatiu de lucru, ei sunt supusi socurilor mecanice aproape in fiecare zi. Pot fi loviti cu scaune, cu mese sau cu cotul, de aceea rezistenta lor e esentiala. Si intr-o locuinta rezistenta peretilor din sticla e importanta, pentru ca si acestia pot sa intre in contact cu diverse obiecte si de ei se pot ciocni copiii in timp ce se joaca. Daca totusi ajunge sa se sparga, sticla securizata e mult mai putin periculoasa decat cea obisnuita. Dupa cum stim, sticla obisnuita se fragmenteaza in bucati mari foate ascutite. Sticla securizata se transforma in bucati mici mult mai putin periculoase cand se sparge.

Obiecte din sticla securizata

Nu doar peretii despartitori pot fi din sticla securizata, ci si unele obiecte de mobilier, balustradele, cabinele de dus, chiar si pardoselile. Toate sunt simple, elegante si de foarte mult bun gust. Sunt usor de curatat si isi mentin aspectul in timp. Cel mai important e ca lasa lumina naturala sa patrunda, ceea ce face ca nevoia de lumina artificiala sa scada si factura la curent electric sa aiba o valoare mai mica.

Firma Imperial Glass prelucreaza sticla si prin alte modalitati: prin sablare, prin laminare, prin lipire, prin gaurire.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.