Izolatii termice in Pitesti executate de New Design Composite

Vara este pe sfarsite, ceea ce inseamna ca lucrarile de renovare sau modernizare a imobilului dumneavoastra (fie ca vorbim despre spatii comerciale, industriale sau domestice) se afla in ultimul stadiu de executare. De aceea, probabil ca sunteti in cautarea unei companii care sa furnizeze cele mai bune servicii pentru executarea unor izolatii termice ireprosabile si la cel mai avantajos raport calitate / pret. In acest caz, va recomandam personalul calificat si experimentat New Design Composite, care garanteaza izolatii termice de cea mai buna calitate datorita materialelor utilizate, celor mai noi metode folosite de experti din intreaga lume, precum si datorita echipamentelor de ultima generatie manevrate in procesul de constructie si modernizare.

Izolatia termica a imobilului trebuie realizata, daca va doriti economisirea de energie. Prin executarea unei astfel de izolatii puteti „captusi” peretii casei sau apartamentului dumneavoastra, ceea ce inseamna ca o sa puteti gestiona mult mai bine consumul de gaze naturale necesar incalzirii pe timp de iarna. Asadar, o izolare termica garanteaza pastrarea caldurii din incinta pe timp de iarna, precum si racoarea necesara in timpul unor veri toride. In concluzie, realizand o izolatie termica propriu-zisa puteti beneficia de avantaje considerabile atat in anotimpul rece (prin economisirea energiei) cat si in cel cald (ferindu-va de caldurile insuportabile).

Desigur, aceste avantaje pot fi obtinute doar daca izolatia se realizeaza de catre experti ce au o vasta experienta in domeniu si care au la indemana materiale si tehnologie de ultima generatie. New Design Composite este expertul de care aveti nevoie, compania desfasurandu-si activitatea in Pitesti si executand cu succes operatii de izolare termica pentru diverse companii, complexe agroalimentare, spatii publice sau imobile personale. In afara acestor izolatii, New Design Composite ofera servicii de: izolatii fonice, izolatii ignifuge, transport intern, transport agabaritic, precum si diverse produse dintre care amintim cabine modulare, cabina toaleta, separator grasimi, statii de epurare, rezervoare metalice, cabina birou, camine put apa, suprastructuri auto, toalete ecologice si multe altele.

Dupa cum puteti observa, domeniul de activitate New Design Composite este unul extrem de extins, asadar va puteti increde in experienta acumulata de personalul companiei in decursul timpului si in urma proiectelor numeroase ce au fost executate cu succes. In ceea ce priveste izolatia termica, New Design Composite realizeaza lucrari atat pe interiorul, cat si pe exteriorul peretilor unei cladiri, precum si in cadrul acoperisului de tip plan sau inclinat, cum ar fi mansardele. Materialul utilizat pentru izolatie este spuma poliuretanica rigida, cea mai buna alegere in cazul acestor lucrari de amenajare sau modernizare. Spre deosebire de alte materiale, spuma poliuretanica prezinta o serie de avantaje, cum ar fi: greutatea si grosimea redusa in ceea ce priveste stratul aplicat, rezistenta la temperaturi extreme (-50 si +100 de grade Celsius), modul de aplicare simplu si rapid, si multe altele.

Toate lucrarile sunt executate doar de personal profesionist ce are o vasta experienta in acest domeniu. Lucrarile se realizeaza in urma unui proiect stabilit de comun acord cu beneficiarul, astfel toate cererile vor fi indeplinite cu succes si in timp scurt. Pentru mai multe informatii referitoare la pretul practicat, precum si pentru asistenta tehnica de specialitate, utilizati datele de contact de mai jos.

New Design Composite, contact:

Sediu: Pitesti, Bulevardul Petrochimistilor, nr 45.
Telefon: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.54.37
004/ 0248 61.50.90

Fax: 004/ 0248 21.78.50
004/ 0248 61.50.50

Email: office@newdesigncomposite.ro

In momentul in care vei contacta firma, mentioneaza faptul ca ai gasit-o pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Poti citi mai multe articole interesante aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.