Jarex Filtertechnik si prepararea aerului comprimat

Jarex Filtertechnik  si prepararea aerului comprimat 1Aerul ce il respiram toti oamenii in viata de zi cu zi si pe care il dorim cat mai curat si lipsit de noxe este la fel de vital si folositor si in industie. In functie de aplicatia sau ramura din industie unde este folosit, este necesar ca acest aer comprimat sa fie uscat, curat si chiar steril, in conformitate cu clasa de tratare a aerului, impusa de nevoi. Este nevoie de un aer steril dat fiind faptul ca el este folosit si in industria alimentara, dar si in cea de producere a bauturilor.

Aerul comprimat, aerul vital si in industrie

Costurile cu  energia fiind in permanenta crestere, dar si politicile privind protectia mediului inconjurator devenind tot mai stricte, se impune ca producerea aerului comprimat atat de important industriei sa devina tot mai eficienta din punct de vedere energetic.

Obtinerea aerului comprimat

1. Uscarea

Prima operatiune in obtinerea aerului comprimat este uscarea. Aerul atmosferic ce este absorbit de compresor este un amestec de gaze, amestec Jarex Filtertechnik  si prepararea aerului comprimatce contine si vapori de apa. Aceasta cantitate de apa inmagazinata de aer este variabila cu temperatura. Daca temperatura aerului creste, capacitatea aerului de a inmagazina umezeala creste si ea, acest fenomen apare in timpul compresiei.

2. Filtrarea

Compresorul  singur retine doar particule mari de praf, asta inseamna ca pentru majoritatea aplicatiilor este necesara tratarea aerului. Aerul curat de calitate mareste durata de viata a sculelor pneumatice . Filtrele cu care se trateaza aerul comprimat sunt special proiectate pentru utiliazarea lor combinata.

Despre JAREX Filtertechnik

 JAREX Filtertechnik a luat nastere in anul 2000 in Sibiu. Domeniul principal de activitate al companiei este comercializarea de filtre. In timp, compania s-a dezvoltat si a inceput sa presteze si servicii tehnice si de inginerie.

JAREX Filtertechnik are o echipa de profesionisti care-si da mereu silinita de a satisface cerintele clinetilor sai.

Solutiile oferite de catre societate sunt de calitate si reduc totodata costurile, protejand astfel mediul inconjuurator si planeta.

La baza ascensiunii si durabilitatii societatii pe piata romaneasca stau calitatea produselor si totodata serviciile de consultanta pe care le ofera potentialilor cumparatori.

Jarex Filtertechnik  si prepararea aerului comprimat 3Produse oferite de catre JAREX Filtertechnik:

1. Filtre de motor:

-Filtre pentru aer, pentru ulei si pentru combustibil;

-Filtre cabina;

-Prefiltre pentru aer.

2. Hidraulica:

       – Filtre hidraulice si filtre bypass;

       – Carcase destinate filtrelor.

3. Filtre industriale:

       – Desprafuire;

       – Separator vapori-ulei;

-Tratarea condensului;

      – Elemente filtrare;

      – Saci pentru filtrare;

      – Filtre de ventilatie, de climatizare, separatoare si pompe vid.

4. Aer comprimat:Jarex Filtertechnik  si prepararea aerului comprimat 2

      – Prepararea aerului comprimat;

      – Filtre;

      – Uscare prin absorbtie si refrigerare.

5. Compresoare.

JAREX Filtertechnik se ocupa in special de aerul comprimat si de prepararea acestuia. In procesul de compresare intra tot ceea ce inseamna aer, aer care contine si particule de murdarie, praf sau fum. Procesul de preparare a aerului comprimat are ca rezultat final un aer purificat. Aerul comprimat astfel obtinut are numeroase utilizari, in functie de cerintele clientilor.

In domeniul filtrarii JAREX Filtertechnik este specialistul tau si-ti sta la dispozitie cu o gama variata de produse si servicii. Poti apela cu incredere!

Poti citi si despre accesorii pentru copii.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.