Kalamos.ro: Pixuri de lux-Colectia Gold-Detalii perfecte si finisaje impecabile

slide_145540_145550_148533_135533_sTraditie, extravaganta, calitate desavarsita, unicitate, noblete si spirit imbatabil. Aceasta este oferta Kalamos.ro, magazinul online dedicat instrumentelor de scris de lux, produselor office corporate, ceasurilor de mana, butonilor de lux, accesoriilor de birou si de organizare personala din piele naturala. Astfel, Kalamos.ro iti propune peste 500 de produse ale unor marci care scriu istorie de mai bine de un secol si care au dat nastere unor adevarate opere de arta, printre care Montegrappa, Tibaldi, El Casco, Faber Castell, Pelikan, Don DonnaT si UniKa. Asadar, daca doresti sa surprinzi si sa impresionezi prin alegerile facute, Kalamos.ro este sursa ta de inspiratie, este povestea unei pasiuni. De asemenea, in cadrul magazinului online Kalamos.ro gasesti si pixuri de lux-colectia gold, o colectie ce aduce un omagiu celui mai pretios metal: aurul. Pregateste-te de o experienta unica!

Pixuri de lux-Colectia Gold: pentru impatimitii de frumos

Atunci cand oferi un cadou special unei persoane importante din viata ta, doresti ca gestul sa transmita dincolo de cuvinte si sa creeze un impact memorabil. Pentru cei care apreciaza frumosul exista cadoul perfect: instrumentele de scris de lux, considerate de unii relicve ale trecutului, de altii valori ale timpului si adevarate creatii artistice. Nu intamplator, stilourile si pixurile de lux nasc pasinuni si intensifica emotii. Folosirea unui stilou unic, elegant, cu finisaje impecabile si detalii perfecte, are menirea de a sublinia un statut si de a impresiona din punct de vedere estetic. Avand la baza toate aceste caracteristici unice, instrumentele de scris de lux starnesc fascinatie atat in randul cunoscatorilor, cat si in randul utilizatorilor obisnuiti, dar pe cale sa descopere o lume a exclusivitatii, unde rafinamentul este cuvant de baza si unde perfectiunea este sursa de inspiratie.

Kalamos.ro iti pune la dispozitie o gama impresionanta de stilouri, pixuri, butoni de camasa, ceasuri de mana si instrumente de scris de lux, toate inglobate in colectia Gold Club, o colectie de produse a caror corp este realizat integral, partial sau placat cu aur. Colectia Gold Club se adreseaza oamenilor de afaceri, celor care vin din mediul business, managerilor de companii, dar si celor care doresc sa se identifice cu produse unice si de valoare. Astfel, daca esti in cautarea unor pixuri de lux-Colectia Gold este creata sa raspunda cu succes chiar si celor mai exigente cerinte in materie de brand, calitate, eleganta, unicitate si design. Din colectia gold fac parte pixuri de lux cu bila, cu piston diferentiat, cu mecanism prin rasucire, dar si alte modele apartinand unor branduri puternice, ca de exemplu Montegrappa, producator de instrumente de scris de lux, infiintata inca din anul 1912 care, dupa un secol de activitate, creaza in continuare si astazi.

Pixuri de lux-Colectia Gold: Un tirbut adus lui Elvis Presley

Mai mult deca tatat, Montegrappa celebreaza viata legendei rock-n-roll-ului, Elvis Presley, printr-o colectie dedicata lui, cu titilatura: ¨Icons Tribute to Elvis Presley¨, licentiata de Elvis Presley Enterprises, si oferita fanilor din Romania de Kalamos.ro. Aceasta colectie este reprezentata de patru modele de pixuri de lux, menite sa aduca un omagiu celor mai importante momente din viata celui care a dat un nou sunet muzicii: Elvis Presley. Stilourile se remarca printr-un desing personalizat in spiritul anilor 60-70, instrumente de scris care au in componenta un corp din rasina colorat, cu accente de argint sterlin sau vermeil (argint sterlin placat cu aur). Dincolo de toate acestea, pixurile de lux urmaresc sa impresioneze prin detalii inedite, penitele lor fiind gravate cu imaginea completa a lui Elvis la microfon. Pe scurt, aceasta colectie surprinde viata eroului muzicii rock-n-roll si o aduce la lumina prin elemente create sa provoace emotii si nostalgie.

Produsele puse la dispozitie de Kalamos.ro se remarca printr-o utilitate maxima in desfasurarea activitatii de birou, acestea putand fi oferite cadou sau achizitionate pentru uz personal. Pentru a te convinge de profesionalismul echipei Kalamos.ro dar si de calitatea ireprosabila a produselor disponibile in catalogul nostru, viziteaza pagina de internet www.kalamos.ro si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.