Kit supraveghere video de la SOS Security!

d4d1ac15fa1ca585e040c4db58d378f7Prin utilizarea unui kit supraveghere video te vei bucura de siguranta sporita fie in locuinta personala, fie in afacerea pe care o desfasori. SOS Security ofera kit supraveghere video de calitate superioara de la producatori renumiti din domeniu, cum ar fi Samsung, Sony, Siemens, DSC sau Sharp. Cu aceasta companie, ai solutiile potrivite pentru monitorizarea spatiului dorit, putand astfel controla cat mai eficient cine patrunde intr-un anumit perimetru, cat si activitatile care se desfasoara in spatiul respectiv. SOS Security este compania care ofera celor interesati atat sisteme de supraveghere video performante si kituri complete, cat si consultanta adecvata pentru alegerea celor mai potrivite sisteme.

In plus, firma executa si lucrari de montaj pentru aceste sisteme in conformitate cu prevederile legale in vigoare, pentru a garanta o protectie sporita. Modelele alese poarta marca unor companii de profil, renumite in acest domeniu de activitate. Solutiile oferite de SOS Security sunt adaptate cerintelor beneficiarilor si ofera numeroase avantaje utilizatorilor. Aceste kituri de supraveghere video sunt acum mai utile si mai accesibile ca niciodata!

De ce sa optezi pentru un kit supraveghere video?

In primul rand, deoarece vei avea intr-un singur pachet echipamentele si dispozitivele necesare pentru o protectie garantata. Iar aceastea sunt oferite la preturi convenabile de catre producatori renumiti. Avand produse de calitate superioara, functionarea lor nu iti va face probleme. Pentru un plus de siguranta, la acest kit vei avea si un sistem de alarma, care se conecteaza la un dispecerat al unei firme de paza. Acestia vor actiona prompt si eficient, prezentandu-se la locul faptei in cel mai scurt timp. Cele mai accesibile si performante sisteme de supraveghere video sunt cele TCVI, oferite de compania SOS Security.

Un kit de supraveghere video este alcatuit din camerele de supraveghere si din sistemele care stocheaza imaginile pentru a le putea vizualiza oricand doresti. Inregistrarile se pot realiza pe un hard disk al PC-ului sau pe dispozitive de tip stand alone (DVR). Vizualizarea acestor inregistrari se face pe monitoarele dedicate, instalate in camere speciale, oricand se doreste de catre persoanele interesate. Produsele care fac parte din kit-ul de supraveghere video sunt importate si apartin unor branduri consacrate in domeniul securitatii electronice. Prin utilizarea unor astfel de sisteme se acopera necesitatile de control si siguranta ale beneficiarilor.

SOS Security – pentru siguranta si securitate!

Compania din Piatra Neamt ofera solutii performante si profesioniste, cum ar fi servicii de protectie si paza si sisteme de securitate corespunzatoare. Mai mult, compania SOS Security colaboreaza cu organele de stat pentru a interveni rapid la semnalarea unui pericol iminent. Solutiile oferite sunt in pas cu evolutia tehnologica, iar agentii de paza sunt pregatiti si instruiti in acest domeniu pentru a asigura protectia necesara. SOS Security respecta normele legale in domeniul supravegherii video, a sistemelor de alarma si antiefractie. Oricand ai nevoie de un plus de siguranta si protectie fie pentru familia ta, fie pentru afacerea pe care o detii, apeleaza la SOS Security.

 

Datele de contact ale firmei SOS Security

Adresa firmei: B-dul Marasesti, Nr. 48-50, Piatra Neamt

Telefon: 0233 622 492

Email: office@sos-security.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.