Kledor – Diverse tipuri de mocheta pentru orice tip de incaperi

Cauti o solutmocheta bucurestiie simpla pentru a proteja suprafata inferioara a unei camere, modificand in acelasi timp si efectul estetic al acesteia? In loc de covor vrei sa iti acoperi podeaua cu mocheta si nu stii la cine sa apelezi pentru a beneficia de cele mai bune preturi? In acest caz, compania Kledor din Bucuresti vine in intampinarea dumneavoastra cu o oferta bogata de tipuri de mochete pentru diferite domenii de aplicatii.

Aceasta solutie, mochetarea, vine ca si o alternativa pentru covoarele elegante si parchetul din lemn masiv, care sunt mult mai scump si mai greu de intretinut.

Pentru a satisface orice cerinta, compania Kledor comercializeaza mai multe tipuri de mocheta. Materialul din care acestea sunt realizate poate fi natural (lana, bumbac, in, paie) sau sintetic  (fibre sintetice, plastic reciclat).

Clientul are posibilitatea de a alege dintr-o varietate de culori si modele pe acela care se potriveste cel mai bine stilului incaperii in care mocheta urmeaza sa fie amplasata.

Sa ne oprim putin la alegerea mochetei pentru spatiile de locuit. Mocheta se alege in functie de modul in care a fost decorata camera sau in functie de combinatia de culori aleasa pentru amenajarea interiorului, de genul de mobilier, de peretii incaperilor, de tapiterie, proportiile camerei si tipul camerei in sine. Nu toate mochetele se vor incadra perfect in diferite tipuri de camere, astfel ca, tinand cont de criteriile enumerate mai sus, veti putea alege mocheta potrivita pentru camera dumnevaoastra.

Intretinerea unei mochete se realizeaza cel mai bine prin aspirare. Aceasta activitate trebuie realizata in mod frecvent si intens, in functie de tipul de trafic la care este supusa mocheta. Mergand pe o mocheta necuratata, particulele de praf de la suprafata sunt impinse catre interior de unde sunt mult mai greu de indepartat si pot deteriora fibrele. In zonele cu trafic intens, mocheta ar trebui aspirata zilnic cu 5-6 treceri, iar pentru incaperi cu trafic usor, aspirarea la 2 saptamani ar fi mai mult decat suficienta.

Firma Kledor a fost infiintata in anul 2005 si ofera servicii in domeniul acoperirilor de pardosele. Gama de produse a companiei cuprinde: mochete, parchet stratificat, covoare vinilice, acoperitor din cauciuc pentru spatii publice, hoteluri, centre business etc.

Produsele sunt importate de la firme renumite din Europa precum: Nordpfeil, Maltzhan, Grundorf, Tapibel, Estillon, Milliken, Schimdt etc.

Echipa firmei este alcatuita din personal cu o vasta experienta in domeniu, capabili sa vina in ajutorul dumneavoastra cu cele mai bune solutii in ceea ce priveste mocheta potrivita pentru orice tip de spatiu. Pe langa acest serviciu, specialistii firmei asigura montarea si livrarea produselor in cel mai scurt timp cu putinta.

In gama de produse a companiei veti gasi diferite tipuri de mochete, de diferite culori, astfel incat sa se potriveasca oricarui tip de incapere.

Asadar, daca doriti sa va imbracati podeaua cu mocheta, apelati la specialistii firmei bucurestene Kledor!

Date de contact:

Denumirea firmei: Kledor Bucuresti;mocheta bucuresti

Numar de telefon: 031 422 96 05 sau 0746 242 912

In momentul in care veti contacta firma, mentionati ca ati gasit compania pe site-ul zoom-biz.ro, pentru a obtine cel mai bun pret.

Puteti citi si alte articole interesante accesand link-ul urmator: www.articole-promo.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.