Kledor si mocheta personalizata

Astazi o sa vorbim despre mocheta… Da, despre mocheta, pentru ca oricat de banala si lipsita de importanta ar parea pentru unii, mocheta are si ea un rol in locuinta fiecaruia dintre noi. Sa ne imaginam cum ar arata o locuinta, in care se gaseste si un copil mic ce abia invata sa mearga si fara nicio mocheta sau un covor care sa acopere pardoseala. Copilasul ar merge direct pe pardoseala rece si nu ar fi nimic intre piciorusele lui firave si lemnul sau cimentul rece ca gheata.

KledorDar ce ai spune despre o mocheta personalizata cu numele tau? Sau poate cu cel al firmei? Ori eventual cu un logo sau cu un citat care tie iti place si te reprezinta? Sau poate preferi o imagine aparte, cu un peisaj sublim? Oare cum ar arata casa ta cu o mocheta pe care sa fie inscriptionat numele tau?

Sau daca ai o firma, poti personaliza mochetele cu numele companiei sau cu logo-ul acesteia. In felul acesta iti poti promova si afacerea pe care o ai. Iar in plus ar fi indicat sa ai mochete cu numele firmei tale sau cu produsele sau serviciile pe care le oferi, doar nu cu cel al concurentei. Pentru a te ajuta in acest mic demers de promovare a companiei tale, exista o firma care te poate ajuta si numele ei este Kledor.

Compania Kledor ofera servicii in domeniul acoperirilor de pardoseala. Gama de produse pe care o ofera cuprinde mochete, parchet stratificat, covoare vinilice, acoperitori din cauciuc ce pot fi folosite pentru spatii publice, hoteluri, centre business, etc. Mochetele pe care cei de la Kledor le comercializeaza sunt de mai multe tipuri: in role sau in dale, confectionate din poliamida, polipropilena, lana sau amestecuri; pot fi crosetate sau tesute. Cea netesuta este ideala pentru un  trafic mediu si intens, inclusiv pentru spatiile expozitionale, compania oferind si mocheta speciala pentru un trafic mediu, intens sau extrem, sau personalizata.

Mocheta personalizataMochetele pot fi astfel personalizate cu diverse desene sau culori in conformitate cu colectiile standard oferite de producatori, sau pot avea logo-urile propuse chiar de tine. Aceste mochete sunt produse in tari precum Germania si Belgia de firme precum MALTZAHN CARPETS, BALTA, NORDPFEIL. In acest fel calitatea produselor este garantata atat de producatori, cat si de firma Kledor.

Deci, ce mai astepti sa dai o noua culoare casei sau biroului tau? Personalizeaza-le cu mochete unice, produse in strainatate, care sunt frumoase si de calitate! Cu Kledor vei reusi sa schimbi imaginea locuintei sau a biroului tau, care era un pic cam prafuita in ultima vreme, fie vorba intre noi. Da-ti astfel posibilitatea de a fi primul in activitatea ta, atat prin imagine, cat si prin produse si servicii de varf. Iar in ceea ce priveste casa, da-i si ei sansa de fi luminoasa si vesela, asa cum esti tu.

Alege Kledor si mochetele lor personalizate!

Companie: Kledor

Judet: Bucuresti

Localitate: Bucuresti

Adresa: Str. Mladinovici Dragos nr. 2, Sector 4

Telefon:031 422 96 05 | 0746 242 912

Poti sa citesti si alte articole interesante, captivante si fascinante in acelasi timp doar apasand un singur click aici.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.