Kotys Design & Events – Pentru un eveniment special!

e977b154f163688c58e26d32c7a83532Daca ai nevoie de huse scaune pentru evenimente, Kotys Design & Events realizeaza in atelierul sau de creatie materiale o gama variata de modele de huse, pentru a se potrivi fiecarui eveniment. Firma Kotys Design & Events este printre cei mai cunoscuti producatori de huse de scaune care utilizeaza materiale dintre cele mai fine pentru a suprinde prin eleganta si rafinament. Fiecare eveniment sau incapere solicita dotarea cu anumite elemente, care sa creeze decorul potrivit si care sa fie in completa armonie. Asa cum mesele necesita sa fie acoperite cu o fata de masa speciala, la fel se intampla si cu scaunele pentru a crea un aspect complet. Husele pentru scaun standard sau tip sac au devenit obligatorii la evenimentele speciale, pentru a oferi bun gust si rafinament acestora.

Firma Kotys Design & Events iti pune la dispozitie o gama variata de huse de scaune pentru nunta, care respecta cerintele unui decor elegant sau extravagant, in functie de dorintele clientilor. Cele standard pot fi simple, cu pliuri sau cute, sau cu falduri pe spatar. Dimensiunile le alegi in functie de inaltimea scaunului cu spatar. Personalizate pe dimensiunile scaunelor, aceste huse indeplinesc toate cerintele unui design reusit. In plus, firma se ocupa de realizarea esarfelor decorative, din acelasi material cu husa sau din alte materiale.

Husele de scaune au rolul de a mentine un spirit festiv si de a imbraca intr-un mod mai calduros si elegant incaperea, pentru a crea o atmosfera de fast si sarbatoare. Kotys Design & Events produce huse de scaune pentru restaurante din materiale precum: satin, tafta (lucioasa, creponata), organza, crepsatin, minimat si brocart, intr-o paleta larga de culori. Clientul poate alege dimensiunile standard sau poate obtine o oferta personalizata pentru alte dimensiuni. In plus, poti realiza schite cu huse, iar firma iti va crea modelul dorit. Preturile huselor difera in raport cu modelul acestora si materialul utilizat. Avand la dispozitie o gama larga de culori, poti alege nuanta preferata sau chiar combinatii intre mai multe culori.

Societatea Kotys Design & Events, infiintata in Slatina, ofera clientilor cele mai deosebite articole textile industriei HoReCa din intreaga tara. In plus, societatea se ocupa si de organizarea evenimentelor private in judetul Olt. Realizate cu pricepere, rabdare si migala de catre compania firmei, produsele se pot ridica la rang de arta. Kotys Design & Events realizeaza huse pentru scaune, esarfe decorative, fete de masa, huse de masa, servete, naproane si altele. Gratie creativitatii profesionistilor din cadrul companiei, firma creaza articole deosebite, unice.

Pentru mai multe informatii despre husele pentru scaune de evenimente si pentru comenzi sau materiale, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei! Kotys Design & Events iti ofera, pe langa husele pentru scaune, si esarfe decorative care vor crea o ambianta festiva dorita de orice organizator. Pentru a descarca oferta si pentru a vedea imagini ale produselor pe stoc, intra pe site-ul oficial al societatii! Scopul firmei este de a oferi restaurantului un design deosebit, potrivit evenimentelor. Comanda husele pentru scaune de evenimente oferite de Kotys Design & Events pentru rafinamentul evenimentului tau!

Datele de contact ale firmei Kotys Design & Events

Adresa firmei: Str. Ionascu, Nr.1, Slatina, Olt

Telefon: 0742 032 333

Email: office@fabricadehuse.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.