Kreis Design ofera scaune auto cu Isofix!

fccee1098186100dd3f52449ea1c2596Kreis Design este o companie renumita care ofera printr-un magazinul online o varietate de articole pentru cei mici, pentru confortul si siguranta acestora venind astfel in sprijinul parintilor. Kreis Design ofera nu doar o varietate mare de produse pentru a fi sigur ca gasesti ce ai nevoie, dar asigura si preturi convenabile, conditii de achizitie si livrare avantajoase. Kreis Design ofera parintilor si celor interesati scaune auto cu Isofix. Aceste scaune auto cu Isofix sunt o inovatie in domeniu, fiind recomandate oricarui parinte care doreste sa isi mentina copilul in siguranta ori de cate ori pleaca la drum, fie ca este lung sau scurt.

Pentru a descopei gama de produse si modelul optim care iti satisface cerintele si exigentele, nu ezita sa accesezi pagina de internet kreisdesign.ro. Pentru copilul tau, alege doar ce este mai bun si mai confortabil. Copiii sunt intotdeauna mai sensibili la accidente si se pot accidenta si singuri daca nu sunt asigurati cu centura de siguranta. De aceea, nu doar ca se recomanda, dar este si necesar un astfel de scaun auto pentru confortul si siguranta prichindelului tau.

Intra pe Kreis Design si alege produsul care iti face cu ochiul!

Gratie acestor scaune auto cu Isofix, copilul tau va sta confortabil in scaunel si poti fi sigur ca va fi in siguranta, fiind legat cu centurile adiacente, astfel ca nu se va putea misca, lovi sau accidenta in timpul mersului. Isofix-ul este un sistem de fixare care se utilizeaza pe plan international pentru scaune de masina cu sistem de centura propriu. In functie de varsta copilului si greutatea acestuia, poti opta pentru anumite scaune care sa ii confere tot confortul si siguranta de care are nevoie. Modelele comercializate sunt aprobate in conformitate cu normele de calitate europene in domeniu.

Scaunele auto de la Kreis Design pot fi montate dintr-o pozitie intr-alta cu usurinta, sau pot fi transferate de pe o masina pe alta fara a intampina dificultati. Produsele pot avea mai multe pozitii de inclinare, tetiere si sistem de hamuri reglabile care se pot adapta cu usurinta la corpul micului pasager. Scaunele auto sunt realizate din materiale durabile, atent selectionate, in conformitate cu standardele europene de calitate. Acestea au rolul principal de a proteja copilul in situatia unui impact lateral. Poti opta pentru diferite marimi si culori in functie de preferinte. Pentru vizualizarea modelelor oferite, si pentru a stii care sunt caracteristicile fiecaruia in parte, viziteaza platforma web kreisdesign.ro.

Kreis Design – magazinul ideal pentru cel mic!

Magazinul ofera produse fabricate de branduri renumite pentru calitate, cum ar fi Grapi, Wallaboo, ABC Design, Osann, Nania, Ansmann si multi altii. Poti fi sigur de calitatea acestor produse, intrucat sunt  insotite de garantie de la 6 pana la 24 de luni. Toate produsele, fara exceptie, se incadreaza in normele europene de securitate si confort si in standardele europene. Dorinta companiei Kreis Design este de a oferi fiecarui client produse de calitate superioara si servicii unice, la preturi competitive. Convinge-te de acest lucru accesand pagina magazinului online Kreis Design.

 

Datele de contact ale firmei Kreis Design

Adresa firmei: Soseaua de centura nr. 10, birou 3, Pantelimon, jud Ilfov

Telefon: 0745 108 857

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.