Kritters Com- Asigura buna functionare a autovehiculelor

slideVrei ca automobilul tau sa functioneze fara probleme o lunga perioada de timp, fara sa fie nevoie de vizite la service-uri auto si investitii costisitoare? Esti in cautarea unor piese auto originale care sa asigure performanta masinii tale? Doresti sa achizitionezi injectoare furnizate doar de producatori importanti in domeniu? Raspunsul vine de la Kritters Com, specialistul pieselor si accesorilor auto. Astfel, ai posibilitatea sa achizitionezi injectoare pentru orice tip de masina, la preturi excelente, din cadrul magazinului online, www.injectoarebrasov.ro. Simplu, rapid si ieftin.

Ce sunt injectoarele?

Fiecare piesa din componenta unei masini asigura un rol bine definit. Cu toate acestea, insa, exista piese cu o importanta deosebita in ceea ce priveste buna functionare a unei masini. Din aceasta categorie face parte si injectorul, una dintre cele mai complexe piese ale motorului, ce are rolul de a dirija si pulveriza combustibil in camera de ardere a motorului. Cu alte cuvinte, pentru cei nefamiliarizati cu subiectul, un injector este o supapa care injecteaza carburantul la motoarele cu ardere interna, fie in canalul de admisie, intr-o antecamera de ardere sau direct in camera de ardere a motorului. Partea principala a injectorului o reprezinta pulverizatorul, in care sunt practicate unul sau mai multe orificii calibrate de pulverizare, cu diametre de ordinul zecimilor de milimetru. Cu alte cuvinte, pulverizarea fina a combustibilului depinde de constructia pulverizatorului, precum si de miscarea organizata a aerului in camera de ardere. Mai mult decat atat, prin aceasta structura a jetului se aprind intai stropii mai fini, urmati de cei voluminosi, ceea ce duce la o ardere mai lenta si uniforma, deci la o crestere de presiune mai fina in camera de ardere.

Clasificarea injectoarelor

Injectoarele se impart in doua mari clase: injectoare deschise si injectoare inchise. Astfel, injectorul este inchis sau deschis dupa cum orificilul de pulverizare este sau nu controlat de un ac sau de o supapa. De regula, la motoarele de puteri mici se utilizeaza injectoare de tip deschis, care au urmatoarele avantaje: constructie simpla, fiabilitate si durabilitate sporite in exploatare, posibilitatea eliminarii aerului care patrunde in conducta de inalta presiune, etc. In plus, injectoarele, indiferent de tipuri, trebuie sa reziste la temperaturi si presiuni inalte si, in acelasi timp, sa aiba capacitatea de a furniza combustibil intr-o cantitate si atomizare potrivita. Pe langa toate acestea, in injectoare de-a lungul exploatarii, se creeaza depozite de reziduuri din cauza compozitiei organice a benzinei si a impuritatilor din aceasta, ce trec de filtrele care au rolul sa le opreasca. Drept consecinta, daca injectorul nu mai reuseste sa pulverizeze benzina conform parametrilor proiectati si daca cantiatea de benzina introdusa in cilindru nu mai poate fi controlata, atunci functionarea in conditii optime a motorului este compromisa. Pentru a evita aceste probleme, orienteaza-ti atentia asupra unor injectoare de calitate, fiabile si durabile.

De ce Kritters Com

Kritters Com, iti pune la dispozitie o gama diversificata de injectoare destinate unui numar mare de autoturisme, printre care: Dacia, Fiat, Jaguar, Nissan, Opel, Mercedes, Peugeot, Skoda, Volkswagen si multe altele. Injectoarele oferite de firma noastra, asigura eficienta maxima in functionare si rezistenta, totul intr-un raport optim calitate-pret.

Printre furnizorii produselor pe care le comercializam se regasesc nume importante in domeniu, precum: LUK, Sachs, Delphi, Boge, si multi altii, ca dovada a profesionalismului pe care ne bazam in colaborarea cu partenerii si clientii nostri. Pe langa piesele auto pe care le comercializam, echipa Kritters Com se ocupa de problemele tehnice ale oricarei masini, reconditionand, totodata, si o serie de componente auto, cum ar fi: pompe si injectoare, turbine sau etiere. Informatii suplimentare gasesti pe site-ul nostru.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.