La Hufmed gasesti si aparate pentru purificarea aerului

Un aer curat este indispensabil pentru sanatatea ta si a familiei tale, si nu ne referim in acest caz doar la aerul de afara, ci si la cel din locuinta ta. Adeseori se intampla ca aerul dintr-o locuinta sa fie mai poluat ca cel de pe strada. Cum este posibil acest lucru? Exista o serie intreaga de factori poluanti de care va trebui sa tii cont. Cum poti curata aerul din locuinta ta? Folosind aparate pentru purificarea aerului. De unde le poti cumpara? De la Hufmed. Acest magazin online iti propune un model performant, mic, usor, insa foarte eficient impotriva prafului si a polenului.

Aparate pentru purificarea aerului. Factorii poluanti ai unei locuinte

 

La Hufmed gasesti si aparate pentru purificarea aeruluiNivelul de poluare din interiorul casei tale poate fi de 2-5 ori mai mare decat in aer liber. Interesant. Care este motivul pentru care se acumuleaza factori poluanti si nocivi pentru sanatatea omului? Intr-un mod ciudat, responsabile pentru poluarea locuintelor sunt metodele de constructie ale acestora, dar si eforturile oamenilor de a fi mult mai eficienti din punct de vedere energetic.

Cu cat o locuinta este ma eficienta energetic cu atat mediul interior devine mai sensibil si gradul de poluare creste. Cei mai periculosi “locuitori” sunt praful si polenul, acestia provocand numeroase alergii si rinite respiratorii.

Insa amintim printre poluanti si parul de animale, fumul de tigara, gandacii si acarienii, mucegaiul, radonul, aerul conditionat, reteaua de incalzire, echipamentele de umidificare, produsele de curatenie folosite pentru uzul casnic sau covoarele.

Cum poti curata aerul dintr-o locuinta? Folosind aparate pentru purificarea aerului. Acestea nu numai ca te vor scapa de poluare, insa-ti vor lua cu mana si oboseala, durerile de cap, ametelile, greata, dificultatile de respiratie, iritatiile ochilor, mancarimile de la nivelul gatului sau senzatia de mancarime nazala.

Aparate pentru purificarea aerului de la Medisana sunt o alegere inspirata

 

Hufmed iti propune aparate pentru purificarea aerului de la Medisana, un nume cu renume in producerea de astfel de articole deosebit de moderne si eficiente.

Purificatorul de aer marca Medisana curata aerul si atmosfera din camere nu mai mari de 60 mp. Cum reuseste acest lucru? Are in componenta sa un filtru antibacterian 3M si este dotat si cu un filtru de carbon suplimentar astfel incat eficienta sa fie maxima.

Cand se foloseste un astfel de aparat pentru purificarea aerului? Atunci cand esti alergic la polen si la praf, iar un mediu viciat iti provoaca suferinte fizice si psihice dintre cele mai diverse printreLa Hufmed gasesti si aparate pentru purificarea aerului1 care se numara stranutul persistent, lacrimarea si mancarimea ochilor, nas infundat si secretii apoase.

Aparatul de purificare a aerului de la Medisana are 2 moduri de intrebuintare, pentru zi si pentru noapte, iar schimbarea se face in mod automat. Pentru eficienta maxima, purificatorul este dotat si cu senzor de praf.

Interesant este faptul ca, desi are eficienta mare, vorbim despre un aparat mic, de dimensiuni mici, cu o greutate de doar 60 g. Pentru functionare are nevoie de o sursa de alimentare, adica o priza, insa se poate alimenta si in mod USB. Lungimea cablului cu care iti este livrat atinge 100 cm, iar puterea lui este de 1.5 W.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege aparate pentru purificarea aerului de la Hufmed. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Hufmed? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0751-500.500 sau trimite un e-mail pe adresa office@hufmed.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.