La Simba’s Group ai gama completa de rezervoare pentru combustibil

Rezervoare-motorina-supraterane-Z2wRQSocietatea Simba’s Group din judetul Iasi, Pascani, pune la dispozitia celor interesati, o gama completa de rezervoare pentru motorina si benzina, la un raport excelent calitate-pret. Rezervoare portabile, rezervoare supraterane cu perete dublu, rezervoare monoperete- acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care le oferim spre vanzare, intrucat firma se ocupa si de comercializarea diferitelor accesorii pentru acestea si nu numai (pompe de transfer, pistolete cu contor, indicatoare de nivel, debitmetre, gestiune flote, etc.).

Rezervoarele de motorina supraterane sunt confectionate din materiale rezistente la intemperii, fiind acoperite cu o cortina speciala. Sunt rezistente la uzura, la coroziune, la factorii mecanici, etc., ceea ce le transforma in echipamente fiabile, cu o durata indelungata de exploatare. Au o forma cilindrica orizontala, fiind dotate cu picioare de sustinere pe toata lungimea lor.

Rezervoarele pentru motorina si benzina oferite de catre societatea ieseana Simba’s Group, sunt destinate atat consumului privat, cat si consumului public (pentru societati agricole, parcuri auto, s.a.).

Modelele variate pe care le avem in stoc fac ca alegerea voastra sa fie mult mai facila si sa puteti achizitiona produsele care satisfac cerintele fiecaruia dintre voi. Rezervoarele pot avea diferite capacitati/ volume (20.000 l, 30.000 l, s.a.) in functie de cantitatea de combustibil care se doreste a fi depozitata. Utilizarea rezervoarelor de motorina supraterane se face in conditii optime de siguranta multumita dotarilor specifice: protectie la supraalimentare, contor analogic sau digital prezent in grupul erogator, lichid de detectare pentru scurgeri ce se afla intre peretii dubli ai rezervoarelor.

Avand in vedere modul de constructie al rezervoarelor de motorina supraterane comercializate de catre societatea Simba’s Group, dar si fiabilitatea lor, putem spune ca aceste produse respecta intocmai, normele legislative in vigoare din acest domeniu.

Umplerea rezervoarelor este o operatiune simpla si rapida, stutul de umplere putand fi actionat fara nicio problema. Utilizandu-se scara metalica de acces se poate ajunge cu usurinta si la dopul situat in partea superioara a rezervorului. Produsele oferite nu presupun costuri de intretinere datorita materialelor de calitate din care sunt fabricate.

Ne intereseaza foarte mult ca produsele pe care le comercializam sa fie utilizate in mod corespunzator, de aceea livrarea acestora se face impreuna cu accesoriile necesare (pompa de alimentare, filtru de apa, suport de filtru, contor cu afisaj analogic, etc.) si cu un manual de instructiuni. De asemenea, echipa companiei va sta la dispozitie 24/24 h, 7/ 7 zile oferindu-va suportul tehnic de care aveti nevoie.

Specialistii firmei Simba’s Group va asigura si servicii de montaj, intretinere si transport pentru produsele achizitionate, indiferent de locatia voastra.

Suntem o companie orientata catre client, ce urmareste sa obtina satisfactia voastra maxima, intrucat credem cu tarie ca acest lucru, dar si calitatea produselor, sunt doua dintre cele mai importante aspecte ce pot recomanda o companie ca fiind profesionista.

Promptiudinea si seriozitatea pe care le implicam in rezolvarea cerintelor clientilor, au facut ca cei ce au apelat la serviciile si produsele noastre sa ne aprecieze la adevarata valoare si sa ne contacteze de cate ori au nevoie, fiind convinsi ca vor primi solutii optime, eficiente si personalizate.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.