Lanos – Expertul portilor din fier forjat

7e80076554250524939486cb12554b22Atunci cand vine vorba de amenajarea caminului, suntem mereu in cautarea celor mai bune solutii, menite sa puncteze atat la capitolul confort, utilitate si siguranta, cat si la capitolul stil. Dincolo de amenajarile interioare, un rol important il joaca finisajele exterioare, de la terasa, gradina si pana la garduri si porti. Chiar daca nu sunt multi cei care pun accentul pe designul acestora, portile sunt elemente centrale, motiv pentru care alegerea uneia care sa puna in valoare intreaga constructie este de cele mai multe ori dificila. Cu toate acestea, prin alegerea unui material adecvat, rafinat si totodata sigur, rezultatul este impresionant. Fierul forjat este de departe prima alegere a celor care vor sa sublinieze bunul gust in materie de stil.

Fie ca este vorba de mobila, porti, grilaje, sau accesorii realizate din fier forjat, acestea confera un design elegant si mereu la moda. Pe scurt, sunt frumoase, practice si foarte rezistente. In plus,  fierul forjat a devenit materialul preferat pentru confectionarea portilor, deoarece isi intampina cu eleganta oaspetii si mai mult decat atat, atrag atentia trecatorilor.

Indiferent de stiul unei case, clasic ori minimalist, poarta din fier forjat este un accesoriu usor de adaptat si care ofera in acelasi timp armonie intregii constructii. Chiar si asa, motivele pentru care portile din fier forjat sunt atat de populare nu se opresc doar la capitolul design. Pe langa toate acestea, o astfel de poarta ofera siguranta, intimitate si protectie. Sunt deosebit de rezistente odata cu trecerea timpului si nu necesita ingrijiri speciale. Mai mult, acestea sunt rezistente si la conditiile meteo extreme. Daca o poarta clasica din lemn se deterioreaza in timp din cauza umezelii, a ploilor sau a ninsorilor, o poarta din fier forjat isi pastreaza aspectul neschimbat, zeci de ani. Asadar, fierul forjat puncteaza la urmatoarele capitole: functionalitate, rezistenta, durabilitate si unicitate.

Portile din fier forjat au marele avantaj de a fi disponibile intr-o varietate infinita de modele. Cu alte cuvinte, totul tine doar de imaginatia ta, pentru ca acestea pot fi executate la comanda, intocmai dupa preferintele si modelul dorit, bineinteles, totul cu ajutorul unor artisti pe masura. Si pentru ca rezultatul sa intreaca asteptarile, solutia vine de la Lanos, firma cu peste 7 ani de experienta in domeniul prelucrarii fierului forjat.

Astfel, iti punem la dispozitie porti fier forjat destinate atat caselor rezidentiale si institutiilor, cat si spatiilor comerciale. Cu Lanos, ai posibilitatea de a alege unul dintre modelele aflate in catalogul nostru de produse, sau putem realiza la comanda modelul dorit. In plus, barele din constructie pot fi amprentate cu peste 30 de modele, realizate in cele mai mici detalii. Pe langa toate acestea, iti oferim si transport pana la domiciliu sau sediu, cu autoutilitara noastra.

Compania Lanos, cu sediul in Comanesti, Bacau, are la baza un portofoliu extins de produse, printre care: balustrade din fier forjat, balcoane din fier forjat, scari, porti, grilaje, toate prelucrate manual, la forja. Acestea asigura caminului tau un aspect desavarsit, elegant si unic in acelasi timp. Cu Lanos, ai accesul la o gama variata de produse de inalta calitate, la un pret avantajos. Pentru mai multe informatii si detalii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.