Lansete feeder de la Ideal Fishing – Scule pentru un pescuit productiv

Lansete feederVa mai amintiti de anii copilariei, in care cu totii ieseam la pescuit pe paraul din spatele gradinii bunicilor sau pe diferitele balti care se facea dupa furtunile de vara ? Cu siguranta ca nimeni nu poate uita acele vremuri in care ne puneam un dop de sticla sau un lemn pe post de pluta si mergeam sa prindem captura cea mare. Ei bine, anii au trecut, tehnicile au evoluat, precum si modul de a pescui. Pentru aceia dintre voi care inca ati ramas impatimiti de pescuit, dar vreti sa-l exercitati cu scule adaptate vremurilor actuale, magazinul online Ideal Fishing va propune o gama ampla de accesorii de pescuit. Printre acestea se numara si celebrele lansete feeder, utilizate de regula acolo unde pescuitul la pluta nu este posibil. Aceasta modalitate necesita o cantitate redusa de nada si se foloseste in special de catre pescarii amatori sau in pescuitul sportiv.

Lansete feeder Ideal Fishing – Pescuiti dupa o metoda inovativa!

Aparuta in Romania cu cateva decenii in urma, metoda pescuitului feeder reprezinta o tehnica de pescuit de finete, destul de productiva in cazul pestilor pasnici. La origine, aceasta metoda provine din Marea Britanie si s-a extins in tara noastra odata cu aparitia sculelor dedicate, in magazinele de specialitate. Pescuitul cu feeder-ul se poate practica pe rauri, pe lacuri sau balti, folosind lansete adecvate si cosulete feeder mai mici sau mai mari, dupa necesitate. Distantele de pescuit, atunci cand se foloseste metoda feeder, sunt in mod obisnuit de 25-30 m, putand ajunge pana la 50 m sau chiar mai mult.

Site-ul Idea Fishing va ofera sansa de a alege aceste produse de pescuit in functie de lungimea dorita pentru transportul lansetei, lungimea lansetei, numarul de segmente, actiunea si materialul de fabricatie, folosind filtrele din site. Totodata, magazinul online va pune la dispozitie numeroase modele, produse de firme renumite pe aceasta piata. Lansetele sunt transportate prin curier la destinatia furnizata, intr-un termen scurt.

Ce are special o lanseta feeder ?

O lanseta feeder oferita de Ideal Fishing este unealta care are capacitate de a arunca momeala, precum si de a semnaliza trasatura pestelui. Principalele avantaje ale lansetelor de feeder sunt ca permit un pescuit de finete, extrem de eficient in majoritatea conditiilor si la majoritatea speciilor de pesti, de orice talie, folosirea firelor mai subtiri si protectia acestora in timpul lansarii.

Cu feeder-ul se pot atinge si distanţe de 100m , iar nada va ajunge intotdeauna foarte aproape de momeala. Acest aspect este foarte important, intrucat pestii mari stau la distanta mare de mal. Asta deoarece este mult mai multa liniste sau pentru ca majoritatea lacurilor au o adancime prea mica in apropierea malurilor.

Din ce este alcatuit echipamentul pentru pescuitul cu lansete feeder ?

In mod normal, aceste lansete feeder au o lungime cuprinsa intre 3 m si 4,2 m. Aceste tipuri de lansete pentru feeder sunt construite din carbon inalt modulat si sunt prevazute cu 3 varfuri interschimbabile. Varfurile sunt denumite in engleza quiver.  In ceea ce priveste mulinetele pentru feeder, acestea trebuie sa fie de marime 4000-5000, cu tambur long-cast si un raport de recuperare mare (5 : 1). De preferat este ca frana sa fie pe fata.

Cosuletele feeder au greutati variabile, cele mai intalnite sunt cele cu greutati de 20-60 g. Ca modele, feedere-le se impart in 3 mari categorii : deschise la ambele capete, inchise la capete dar cu gauri in corp (pentru viermi vii) si asa numitele feedere in linie.

Pescarii interesati de acest tip de pescuit mai trebuie sa stie ca pentru pescuitul cu feeder-ul se folosesc monturi simple, cele mai cunoscute fiind montura feeder cu autointepare si cea cu tub antitangle, iar pentru momeli foloseste o nada specializata, umectata si sitata. Mai trebuie specificat faptul ca momelile sunt diverse, si se adreseaza pestilor vizati.

Pe langa aceste lansete feeder, Ideal Fishing va mai ofera produse precum: sonare de pescuit, saci, juvelnice, cutii, huse, valigete si alte accesorii diverse. Produsele sunt importate de la producatori renumiti, precum: IF, Hayabusa, Salmo, Gamakatsu, Arrow, Gold Star, Kamasaki, Colmic, Owner, Kamasan, Carp Zoom, Jaxon, Energo Team, Daiwa, Cormoran, Maver, etc.

Date de contact:

Str. Magura Vulturului, nr.85, Sector 2, Bucuresti

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.