Leagane copii de exterior de la AvenitBarza.ro

Acum cand vremea o permite rasfata-ti copilul cu ajutorul unor leagane copii de exterior, jucariile preferate ale copiilor din toate timpurile. De la simple franghii pana la variantele moderne, colorate si sofisticate, leaganele de exterior au evoluat si ele odata cu trecerea anilor, insa au ramas aceleasi jucarii iubite atat de catre copii, cat si de catre adulti. In unele tari – putem da ca exemplu Lituania – exista si parcuri cu leagane pentru adulti. Ce zici de asta? Eu stiu sigur ca as fi in al 9-lea cer de bucurie si nu m-as mai teme ca s-ar uita chioras la mine unii si altii cand m-ar vedea in toiul actiunii.

Fara leagane copii de exterior nu ar mai fi copilarie!

 

Leagane copii de exterior de la AvenitBarza.roMi-aduc aminte de parca ar fi fost ieri de cea mai frumoasa perioada din viata mea, copilaria. Vara de vara cea mai mare placere a mea si a prietenilor mei, printre care trebuie sa le enumar si pe verisoarele mele, ne jucam cat era ziua de lunga, afara, la aer liber, in curte, pe strada, ne tavaleam prin santuri, faceam mancare din pamant si apa, ne jucam sotron si matale-ncurcate si multe alte jocuri ale copilariei de care si acum imi aduc aminte cu mare drag.

Insa, trebuie sa recunosc, distractia principala era atunci cand ne dadeam cu randul huta. In Banat, aici m-am nascut eu, nu le zicem leagane copii de exterior, ci hute sau hinte. Pe vremuri exista si un cantecel pe care mamele il cantau atunci cand isi leganau pruncii: ” Hutaaa, hutaaa, huta paluta/ hintaaa/hintaaa/hinta palinta”.

Stiu ca sunt nostalgica, insa atunci cand vine vara sau cand ma reintorc pe plaiurile natale revad fara sa vreau imaginea fericirii: copii cu picioarele goale, cu pletele-n vant, leganandu-se pe o simpla coarda.

Chiar daca anii au trecut, copiii au ramas aceiasi si iubesc la fel de mult leaganele. Astazi se gasesc in magazine fel si fel de modele de leagane copii de exterior, mai mici sau mai mari, mai simple sau mai sofisticate, pentru copii mici sau mari, mai ieftine sau mai scumpe, important este ca bucuria lucrurilor simple, trairea curata si inocenta se pastreaza si astazi cand tehnologia tinde sa acapareze toata lumea.

Pentru activitati in aer liber, leagane copii de exterior de la AvenitBarza.ro sunt solutia potrivita

 

Fiecare copil solicita in mod instinctiv sa fie leganat de catre parintii lui. S-a dovedit de catre specialisti ca efectele leganatului sunt intr-adevar benefice pentru dezvoltarea acestuia, il calmeaza si il Leagane copii de exterior de la AvenitBarza.ro1si distreaza in acealasi timp. Acestea fiind spuse, tu, ca parinte, ai face bine sa cumperi macar un leagan pentru copilul tau.

Te poti orienta pentru leagane de interior sau pentru leagane copii de exterior, pentru leagane pentru bebelusi sau pentru copii mai mari, in functie de necesitatile tale. Cert este ca daca pana si tu simti placere atunci cand prinzi curaj si te asezi pe un leagan in parc, atunci ce sa mai vorbim despre un copil?

Si cum leagane copii de exterior sunt printre cele mai cautate, AvenitBarza.ro are pentru tine si copilul tau zeci de propuneri. In acest magazin online gasesti leagane pentru copiii cu o varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani, leagane rezistente, frumos colorate, de dimensiuni mici, astfel incat sa nu ocupe mult spatiu in curte.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege leagane copii de exterior de la AvenitBarza.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele AvenitBarza.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0764-409.021, 0720-716.228 si 0757-736.703 sau trimite e-mail pe adresa info@avenitbarza.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.