Lichid tigara electronica de la Vap Shop

In 2012 statisticile aratau ca 4,85 milioane dintre romani fumau zilnic, ceea ce inseamna aproximativ 24,3% dintre cei care au varsta peste 15 ani (14,5% sunt femei, iar 34,9% sunt barbati). Numarul mediu de tigari fumate intr-o zi este 17, aproape un pachet. Doar 2,4% sunt fumatori ocazionali. Cifrele nu sunt prea imbucuratoare, iar daca si tu ingrosi randurile fumatorilor din Romania, acum ai sansa sa te lasi de fumat. Cum? Cumpara-ti tigara electronica si lichid tigara electronica, iar in scurt timp vei fi din nou liber.

Lichid tigara electronica te ajuta sa te lasi definitiv de fumat

 

Lichid tigara electronica de la Vap ShopNimeni nu zice ca este usor sa te lasi de fumat odata ce ai cazut prada acestui viciu, insa cu putina vointa si un mic ajutor venit din partea tigarii electronice si a unui lichid tigara electronica potrivit si aromat, totul va parea ceva mai suportabil.

Important este ca acest lichid tigara electronica nu contine chimicale. De regula este realizat din produse naturale si/sau farmaceutice, din glicerina, nicotina si arome, fara a contine peste 4000 de chimicale precum o tigara clasica, o adevarata bomba cu ceas pentru sanatatea ta.

Lichid tigara electronica te ajuta in primul rand datorita concentratiei de nicotina de care ai nevoie, astfel ca tu nu simti lipsa tigarii clasice. In acest mod reusesti, in timp, sa-ti eliberezi organismul de efectele adverse ale chimicalelor continute de catre tigarile clasice printre care amintim de cianura, acetona, otrava de sobolani si multe, multe alte substante dintre cele mai respingatoare.

Apoi intra in joc si vointa ta si va trebui sa renunti si la dependenta de nicotina. Insa primul pas fiind facut, cel al renuntarii la tigara clasica, cel de-al doilea va fi mult mai usor.

Lichid tigara electronica, diverse sortimente la preturi pentru toate buzunarele

 

Vap Shop este un magazin online foarte bine aprovizionat care a inteles nevoia romanilor de a se lasa de fumat si tocmai de aceea comercializeaza numeroase marci de tigari electronice, lichid tigara electronica, kituri complete si accesorii necesare.

Printre marcile de lichid tigara electronica se numara si urmatoarele:

1. HangSen. Vap Shop comercializeaza numai lichid tigara electronica marca originala HangSen. Produsele sunt insotite chiar si de aviz care atesta dreptul Vap Shop de aLichid tigara electronica de la Vap Shop1 le comercializa. Cine este HangSen? Un celebru brand de lichide pentru tigara electronica, un brand recunoscut international, lichide de calitate superioara care te vor ajuta sa te lasi de fumat. Ce contine un astfel de lichid? Nicotina, glicerina vegetala si diferite arome, atat, fara chimicale si alte prostii;

2. Liqua. Este un brand foarte cunoscut de lichid tigara electronica ce contine tabac american si arome italienesti. Brandul este testat in permanenta de catre United States Pharmacopeia pentru ca tu sa te bucuri de calitate 100%. Pe Vap Shop gasesti mai multe variante de astfel de lichide;

3. DROPS. Este marca apartinand Nuse Innovative Technologies Ltd din Marea Britanie. Este un lichid special conceput pentru tigara electronica DROPS, are un gust fin, un TH deosebit si multi vapori. Lichidul are o aroma inconfundabila, de calitate, un ambalaj pe masura, atragator si corespunde standardelor CHiP, folosind ingrediente de calitate naturale sau farmaceutice.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege lichid tigara electronica de la Vap Shop. Ai nevoie de informatii suplimentare despre magazinul si produsele Vap Shop? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0768-682.449 sau trimite un e-mail pe adresa comenzi@vapshop.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.