Lindec iti repara pardoseala!

Turnare-pardoseli-industriale-3P5TRSpatiile industriale intampina o multitudine de probleme structurale odata cu trecerea timpului, chiar daca au fost construite utilizand cele mai bune materiale si tehnologii de ultima generatie. Traficul intens si utilizarea excesiva sunt doua aspecte daunatoare elementelor structurale; printre cele mai afectate elemente se regaseste si pardoseala. In momentul in care observi o gama vasta de defecte in structura pardoselii tale si crezi ca a venit timpul sa le repari, iti recomandam sa apelezi la serviciile de reparatii pardoseli industriale oferite de firma Lindec.

In cazul spatiilor industriale, este importanta repararea chiar si a celor mai mici fisuri din pardoseala, inainte ca acestea sa se extinda si sa cauzeze probleme grave. O pardoseala presarata cu mici “capcane” (fisuri, gauri etc) poate provoca o serie de incidente si probleme:

  • Limitarea productivitatii – din cauza ca vor trebui sa fie atenti in permanenta la defectele pardoselii, angajatii tai nu ii vor mai acorda atat de multa atentie procesului de productie in sine, ceea ce va duce la limitarea productivitatii
  • Accidente – in orice spatiu industrial se regasesc si utilaje industriale. Gaurile din pardoseala pot provoca accidente extrem de usor, atat persoanelor care nu sunt atente, cat si persoanelor ce conduc utilaje si nu au cum sa le observe
  • Cresterea costurilor de intretinere pentru utilaje – din cauza unei pardoseli cu defecte, utilajele  vor intampina si ele defectiuni destul de curand. Astfel, vei fi nevoit sa cheltuiesti din ce in ce mai multi bani pentru reparatia utilajelor.

Reparatia pardoselei te va costa mult mai putin decat reparatia utilajelor si decat turnarea unei pardoseli noi; de aceea, iti recomandam sa apelezi la ajutorul nostru inainte ca defectiunile sa devina prea mari pentru a mai putea fi reparate. Lindec se ocupa atat cu reconditionarea si remedierea pardoselilor uzate si vechi, cat si cu aplicarea unei serii vaste de tratamente pentru marirea rezistentei acestora, dar si a tratamentelor anti-praf. Mai mult decat atat, la nevoie, Lindec poate taia si trata rosturile din suprafata betonata si poate curata pardoseala cu solutii speciale, care sa ii redea stralucirea de altadata.

In ceea ce priveste reparatia pardoselii vechi sau uzate, Lindec poate executa urmatoarele lucrari:

  • Finisarea platformei betonate si aplicarea unui tratament cu Lithurin, o substanta ce asigura o rezistenta ridicata atat la factorii climaterici, cat si la uzura
  • Suprabetonarea cu un strat ce poate avea grosimi cuprinse intre 0.5 si 2 cm, utilizand microbeton Herkulit wet in wet
  • Aplicarea unei sape corectoare de pante
  • Aplicarea vopselei poliuteranice in diverse zone

Lindec Romania are peste 10 ani de experienta in realizarea pardoselilor industriale, dar si in alte operatiuni necesare in acest domeniu. Pe langa repararea pardoselilor, Lindec se ocupa si cu turnarea si intretinerea acestora, dar si cu realizarea betoanelor amprentate. Unul dintre avantajele colaborarii cu firma Lindec este obtinerea unui certificat de garantie in urma oricarui tip de lucrare realizata. Mai mult decat atat, compania noastra iti ofera si o gama de echipamente superioare din punct de vedere calitativ, ideale pentru realizarea si reconditionarea pardoselilor: masini de pompare si mixare, grinzi de nivelare, masini pentru sclivisit betonul, echipamente pentru pavare si altele.

Alege serviciile de reparatii pardoseli industriale Lindec! Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei: www.lindec.ro!

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.