Lindec Romania comercializeaza cofraje pardoseala!

Turnare-pardoseli-industriale-3P5TRDaca esti in cautare de cofraje pentru pardoseala, Lindec Romania ofera cofraje pentru pardoseala Omega, unele dintre cele mai bune produse de acest gen de pe piata de specialitate. Renumita pentru gama impresionanta de echipamente, utilaje, dispozitive, dar si accesorii destinate executiei de pardoseli industriale pe care le detine in stoc, Lindec Romania pune la dispozitia clientilor sai cofraje rezistente, de calitate superioara, in scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Cofrajele ocupa un loc foarte important in realizarea structurilor de beton, atat sub aspectul calitatii acestora, cat si din punct de vedere economic. Cofrajul este o constructie ajutatoare provizorie care serveste la obtinerea formei, dimensiunilor si pozitionarii elementelor din beton, precum si la sustinerea acestora pana cand betonul atinge un grad suficient de maturizare.

Cofrajele Omega Lindec sunt realizate dintr-o bara rezistenta de otel cu doua fete, indoita pentru a preveni miscarea pe inaltime, dar flexibila la ambele miscari laterale. Bara are 120 mm in inaltime si este instalata cu o unealta cu surub ajustabil cu doua piulite pentru a permite reglarea la inaltimea corecta, care, in mod normal, este aflata cu un dispozitiv cu laser. Aceste suruburi si guse de instalare sunt reutilizabile, iar inaltimea totala de la sol la nivelul pardoselii nu trebuie sa fie mai mare de aproximativ 150 mm. Daca este mai mare, trebuie folosit un surub de instalare mai lung. Bara de otel interioara si exterioara este suprapusa 30cm pentru a mentine partea superioara a cofrajului la un nivel drept si sa fie rezistenta astfel incat sudura nu e necesara. Sistemul are un opritor al miscarii laterale a rostului, care permite o deschidere maxima a acestuia ( al rostului) si un control propriu al sau. Elementele de baza ce intra in procesul de realizare al pardoselilor betonate, cofrajele oferite de Lindec Romania sunt furnizate direct de la producatorul suedez, compania AB Lindec, lider incontestabil in acest domeniu. Cofrajul trebuie sa asigure o buna rezistenta la presiunea pe care o va exercita betonul proaspat si la solicitarile datorate procesului de lucru de pe timpul turnarii.

Cu sediul in Bucuresti, Lindec Romania are ca obiect de activitate realizarea pardoselilor industriale, precum si efectuarea altor operatiuni specifice acestor tipuri de suprafete, toate executate la cele mai inalte standarde de calitate. Aceasta gama de servicii cuprinde: turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate. La finalizarea acestora, este emis un certificat de garantie. Lindec Romania ofera clientilor o serie de echipamente de cea mai buna calitate pentru executarea corecta a lucrarilor si pentru obtinerea celor mai bune rezultate. Firma Lindec Romania dispune si de o gama diversificata de materiale provenite chiar de la producatorul suedez, materiale ideale in cadrul lucrarilor specifice pardoselilor industriale.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite de companie, in special despre cofrajele pardoseala, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Lindec Romania. Pentru ca sistemul de cofrare sa fie unul de calitate, materialele din care se realizeaza nu trebuie sa atace chimic betonul si nici sa nu fie atacate de beton. Comanda cofrajele pardoseala oferite de Lindec Romania pentru a realiza constructii rezistente si de calitate.

Datele de contact ale firmei Lindec Romania

Adresa firmei: Str. Grigore Ionescu, Nr. 22, Bucuresti

Telefon: 021 212 21 11

Email: office@lindec.ro

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.