Lindec Romania – Durabilitate la cele mai inalte standarde

Taiere-rosturi-de-dilatatie-U9UvRReprezinta principalul material de constructii, simbol al rezistentei, folosit la structuri datorita avantajelor pe care le are: durabilitate, executarea elementelor de constructii sub orice forma, rezistenta la foc si la conditiile atmosferice, masivitatea constructiilor si nu in ultimul rand costul redus, betonul si-a castigat renumele in randul constructorilor. Esti in cautarea unei companii care sa iti ofere servicii de turnare a platformelor betonate exterioare, care sa aiba in acelasi timp un nivel ridicat de rezistenta in timp? In cele ce urmeaza iti vom spune cui sa i te adresezi.

Produsele din beton sunt utilizate tot mai des datorita cresterii calitatii ca urmare a utilizarii unor tehnologii imbunatatite in procesul de fabricatie si a pretului competitiv. Sortimentele realizate sunt destinate in special pentru pardoseli, blocuri de zidarie, placi de placare etc. Betoanele sunt produse artificiale cu aspect de conglomerat care se obtin in urma intaririi unor amestecuri bine omogenizate de liant, apa si agregate, eventul aditivi.

Realizarea unui sortiment de beton presupune un proces de fabricare stabilit pe baza unor retete, la care se respecta cu fidelitate caracteristicile materialelor constitutive. De regula, betoanele se toarna in cofraje iar injectarea betonului se face sub presiune. Turnarea betonului trebuie sa se realizeze continuu, fara intreruperi, iar in timpul turnarii sa nu se produca segregari. Pe de alta parte, o operatiune foarte importanta o reprezinta compactarea betonului, prin care se urmareste o umplere completa a cofrajelor, o reducere a spatiilor dintre granule si eliminarea partiala a aerului.

Turnarea platformelor betonate exterioare este cea mai buna alternativa in special pentru halele industriale, si a altor constructii de acest gen, motiv pentru care trebuie sa ai alaturi un partenr puternic, gata sa vin in sprijinul tau cu solutii eficiente, totul pentru ca lucrarea sa exceleze la capitolul calitate, rezistenta si aspect. Lindec Romania, unicul reprezentant al companiei AB Lindec din Suedia, are ca principl domeniu de activitate realizarea pardoselilor industriale, la cele mai inalte standarde europene. Astfel, Lindec Romania pune la dispozitia clientilor sai servicii de turnare platforme betonate exterioare, avand la baza cele mai performante materiale dar si echipamente inovatoare precum finisoarele mecanice, grinzile vibrante, dispozitive asigurate de catre firma Allen Engineering din America, lider detasat in acest domeniu. Tarifele sunt avantajoase, motiv pentru care Lindec Romania este prima optiune a celor care vor calitate si costuri reduse.

Cu o experienta de aproape 14 ani in domeniul ce presupune turnarea, reconditionarea si intretinerea pardoselilor, precum si realizarea betoanelor amprentate, Lindec Romania are la baza solutii eficiente, personal calificat, tehnologii de ultima generatie precum si utilaje specializate, totul pentru ca profesionalismul companiei noastre sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Pe langa toate acestea, raspundem prompt oricaror solicitari venite din partea clientilor nostri, indiferent de complexitate si cerinte. Pardoselile rezultate inregistreaza o mare rezistenta la uzura, si nu in ultimul rand, materialele utilizate sunt ecologice, agrementate in Romania. Si pentru ca tu sa te bucuri de avantajele unor servicii complete, afla ca Lindec iti pune la dispozitie consultanta pentru proiectarea si realizarea pardoselilor industriale.

Din catalogul nostru de produse fac parte: mortar autonivelat, masina sclivist beton, intaritor beton, tratament umed pentru beton, solutie de curatat beton, grinzi de nivelare beton, masina etansare rosturi beton, cofraje pardoseala, masini pulverizare precum si multe altele. Pentru a fi la curent cu intreaga gama de produse si servicii Lindec Romania, acceseaza pagina noastra de internet.

Related Posts

Aboneaza-te

Alege sa primesti ultimile articole postate de noi chiar la tine pe email.